طرز تهیه:
ابتدا کدوها را بشویید و برشهای حلقهای نازک بزنید. سپس آنها را در آب سرد بگذارید و چند دقیقه بعد درآورید و در آرد بغلتانید. روغن را در ظرف ریخته و بگذارید داغ شود. کدوها را یک بار دیگر با سرعت در آب فرو کنید و بیرون آورید تا آرد به کدوها بچسبد و بعد در روغن داغ شناور کنید تا سرخ شوند.
کدوهای سرخ شده را روی کاغذ روغنی گذاشته تا روغن اضافی آنها گرفته شود و بعد در ظرف مناسبی چیده و ماست را با آویشن و نمک و فلفل مخلوط کنید و وسط ظرف بریزید و موسیرها را در آن قرار داده، تزئین و میل کنید.
(ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور بررسی کرد
بهروز سلطانی در گفتوگو با «جامجم» آنلاین:
گلستان جعفریان معتقد است نقش زنان در جنگ و مقاومت هنوز به اندازه کافی در ادبیات دیده نشده است