
مواد لازم:
سویای خام: یک پیمانه
پیاز و سیر: هر کدام یک عدد
نمک و فلفل چیلی و پاپریکا : به میران کافی
زیره :یک دوم قاشق جایخوری
جعفری : چند برگ
پودر سوخاری: ٢ قاشق غذاخوری
سس سویا: به میزان کافی
آرد نخودچی : نصف قاشق غذاخوری
سیب زمینی پخته: یک عدد
تخم مرغ در صورت نیاز : یک عدد
طرز تهیه:
سویا را چند ساعت در آب خیس کنید تا کمی نرم شود و با کمی آب بپزید .آن را در غذاساز یا بلندر له کنید و بعد سیر و پیاز و سیب زمینی را رنده کنید و ادویه ها را اضافه نمایید . اگر مایه شما انسجام نداشت، با احتیاط از تخم مرغ استفاده کنید .سپس با قالب بزرگ فلافل یا با دست شکل برگر درست کنید و در پودر سوخاری بغلتانید و با مقدار کمی روغن سرخ کنید.
سس نخورید چون هم چاق می شوید و هم ضرر دارد . نان تان راهم با کمی ماست مرطوب کنید . خیار شور را هم حذف کنید ،یکبار با خیار معمولی امتحان کنید مشتری اش می شوید. پیاز حلقه شده هم به مواد ساندویچ اضافه کنید و با خیال راحت میل نمایید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم؛
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه