آموزش آشپزی: طرز تهیه رولت گوشت

جام جم سرا: ‌مواد لازم- گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم، سویا: ۲۰۰ گرم، نخود: ۱۵۰ گرم، پیاز رنده شده: یک عدد، تخم مرغ: ۲ عدد، نمک و فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم، کره: ۵۰ گرم، سبزی خشک معطر شامل ترخون و مرزه: به اندازه لازم.
کد خبر: ۷۶۴۰۰۰
آموزش آشپزی: طرز تهیه رولت گوشت

طرز تهیه:

ابتدا نخود را از شب قبل خیس و بعد با سویا دو بار چرخ کنید. در یک ظرف گود همه مواد رولت را ریخته و خوب مخلوط کنید و ورز دهید. یک ورق فویل را روی سطح صاف پهن کنید و تمام مواد را روی آن بریزید و کره را آب کرده روی آن را چرب کنید و محکم بپیچید، طوری که به صورت رول در بیاید. رولت را در یک ظرف پیرکس نشکن بگذارید و آن را در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد از گذشت مدت زمان طبخ فویل را باز کنید و رولت را با یک کارد تیز برش بزنید و با سس کچاب فلفلی تزیین کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها