مطالعات محققان تگزاس امریکا نشان میدهد، مصرف دو خوراکی با داشتن تاثیرات مثبت و مفید بر سیستم مغزی و عصبی میتوانند به احیای حافظه پرداخته و قدرت تمرکز را نیز افزایش دهند.
بر اساس نتایج این مطالعات مصرف خوراکیهایی مانند انگور و بادام زمینی و برخی از توتها میتوانند تاثیر مثبتی بر عملکرد سلولهای مغزی و عصبی داشته و بیماریهای مرتبط با حافظه را به تاخیر بیاندازند.
.
.
انگور حاوی رسوراتول بوده و میتواند قدرت تمرکز و همینطور توانایی مغز را تقویت کرده و به مبارزه با اثرات کاهش حافظه بپردازد.
این ماده باعث کاهش پلاکهای حاوی پپتیدهای بتا آمیلوئید شده که این پپتیدها در بافتهای مغز مبتلایان به آلزایمر یافت میشود. از سوی دیگر، باید گفت خوراکیهایی مانند انگور حاوی آنتی اکسیدان و پلی فنول هستند که میتوانند تاثیرات مفیدی در کاهش حافظه و همچنین افزایش قدرت تمرکز داشته باشند.
بادام زمینی نیز دارای بیشترین مقدار پروتئین در میان سایر مغزها بوده و میتواند منبع غنی و مناسبی برای جبران کمبود پروتئین باشد. بادام زمینی حاوی سلنیوم بوده که باعث افزایش فعالیت آنتی اکسیدانها شده و میتواند مغز را در برابر بیماریهایی که با کاهش قدرت تمرکز و حافظه در ارتباطند، محافظت کند. (مهر)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد