طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن در ظرف مناسبی بریزید و تفت دهید. سیر را هم ریز کرده و به آن اضافه کنید و بعد از آن قارچ و ادویهها را نیز بریزید و تفت دهید و در انتها برنج را افزوده و بعد از چند دقیقه، ۶ پیمانه آب و مقدار لازم نمک روی آن بریزید.
حالا حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشد و آب آن تبخیر شود. سپس کمی روغن روی آن بریزید و آن را با حرارت کم دم بگذارید.
پس از ۳۰ دقیقه پلو دمپختک آماده شده است. غذا را در دیس مناسبی کشیده و با سالاد فصل میل کنید. (جام جم سرا)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد