۱-عدم هماهنگی هدفها
در ابتدای زندگی مشترک اکثر زوجهای جوان در مورد اهداف زندگیشان با هم تفاهم دارند و اهداف به نسبت مشابهی دارند؛ اما در برخی از موارد و به مرور زمان نظر یکی از زوجین تغییر میکند و کم کم دو نفر از نظر هدفی که دارند از هم فاصله میگیرند. مثلا دو نفر در ابتدای زندگی توافق کردهاند که صاحب فرزند نشوند ولی بعد از مدتی یکی از آنها نظرش عوض میشود و تصمیم میگیرد که بچه دار شود. در چنین مواردی جنگ و جدالها و جر و بحثها زیاد میشود.
این عدم توافق خود به خود بر سایر زمینههای زندگی مشترک تاثیر منفی میگذارد و دونفر را از هم دور میکند.
۲-نداشتن سرگرمی مشترک
ادامه زندگی با کسی که نمیتوانید با او ساعات خوشی را سپری کنید بسیار سخت است. اگر دو نفر احساس کنند که با هم ساعات خوشی را نمیگذرانند و سرگرمیهایشان به کلی با هم تفاوت دارد و نمیتوانند گاهی با هم خوش باشند باید بدانند که به احتمال زیاد به پایان زندگی مشترک نزدیک میشوند.
۳-کاهش گذشت
اگر احساس میکنید که دیگر توانایی بخشیدن اشتباهات همسرتان را ندارید کمی بیشتر در مورد رابطهتان فکر کنید. شاید طرف مقابل دیگر برای شما آنقدر ارزش ندارد که به خاطرش اشتباهاتش را ببخشید.
۴-جذاب نبودن
وقتی یکی از زوجین احساس میکند که همسرش برای او دیگر جذابیتی ندارد باید بداند که این یکی از نشانههای پایان زندگی زناشویی است.
۵-رفتارهای خطرناک
حرکت به سمت کارهای زیانباری چون اعتیاد، نوشیدن الکل و قماربازی معمولا کم کم بروز میکند. تغییر شیوه زندگی افراد از سالم به ناسالم یکی از نشانههای جدایی میتواند باشد.
۶-از بین رفتن احترام
اگر در ارتباط یک زوج احترام از بین برود به احتمال زیاد علاقه هم از بین میرود و شیرازه زندگی از هم میپاشد.
۷-بیتوجهی عاطفی
اگر یکی از زوجین احساس کند که نیازهای عاطفی و روحیاش در زندگی مورد بیتوجهی قرار میگیرد این نشانه خوبی نیست و میتواند مقدمهای برای طوفان باشد. (دیلی ایت)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد