طرز تهیه:
نخود و لوبیا را در ۲ لیتر آب در یک دیگ روی شعله به جوش بیاورید، سپس شعله را کم کنید در دیگ را ببندید و اجازه دهید حدود ۲ ساعت بپزد. در پایان ساعت اول اندکی نمک و فلفل بزنید. در پایان ساعت دوم سبزی و تره بار و آلو را روی مابقی بریزید و اگر لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید. اجازه دهید آش به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید و بگذارید حدود ۴۰ دقیقه بپزد. روغن را در تابه روی شعلهٔ ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا سرخ شود. پیاز داغ را در آش آماده بریزید هم بزنید و بگذارید تا ۱۰ دقیقهٔ دیگر هم بپزد. این آش را میتوان با نعناع داغ تزیین کرد. (عصر ایران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گوی اختصاصی «جامجم» با سید ابراهیم محمد الدیلمی، سفیر یمن در تهران تشریح شد