طرز تهیه:
ابتدا نخود و لوبیا و برنج و بلغور را جداگانه، از قبل خیس و چند بار آب آنها را عوض کنید و بگذارید بپزد. وقتی نیمپز شد، سبزی پاک و خرد شده را به همراه برنج و بلغور با آب گوشت روی حرارت بگذارید و بعد نخود و لوبیا را هم اضافه کرده و با حرارت ملایم بپزید. هویج و سیر را رنده کنید. کلمبرگ را هم ریز خرد کرده و همه مواد را به آش اضافه کنید و نمک و فلفل را هم در نهایت بریزید. بگذارید آش حسابی جاافتاده و لعابدار شود. هر دو پیاز را خرد و سرخ کنید. آش را در ظرف مناسبی کشیده و با پیازداغ فراوان و نعناداغ و سیرداغ تزئین و میل نمایید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد