طرز تهیه:
ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت قبل خیس کرده و بعد بپزید و آبکش کنید. در یک ماهیتابه روغن بریزید و پیاز را رنده کنید و در روغن سرخ کنید. بعد گوشت چرخکرده را با آن تفت دهید. کنگرها را تمیز کرده، تیغ آنها را گرفته و بشویید و خرد کنید و به گوشت و پیاز اضافه کرده و سرخ نموده، نمک و فلفل و رب گوجه را به آن اضافه کنید. وقتی همه مواد سرخ شدند، یک لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود. زمانی که آب آن تبخیر شد و به روغن افتاد، آن را از روی حرارت بردارید.
مقداری روغن در قابلمه نچسب بریزید و کمی زردچوبه و نمک به آن اضافه کنید. سیبزمینیها را برش حلقهای بزنید و برای تهدیگ استفاده کنید. روی سیبزمینی کمی نمک بپاشید. با کفگیر مقداری برنج روی سیبزمینیها ریخته و از مواد سرخ شده لابهلایه برنج بدهید تا همه مواد و برنج را در قابلمه جای دهید و در نهایت مقداری روغن و آب را روی آن ریخته، پلو را دم بگذارید. (جام جم سرا)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد