پادشاه عربستان:نظامیان در مصر باید حکومت کنند
روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود نوشت: روزنامه «رای الیوم» نوشت: پادشاه عربستان در دیدار اخیر رئیسجمهور ترکیه با وی به اردوغان گفته است شخصاً اعتقاد دارد نظامیان باید در مصر حکومت کنند. چندی پیش اردوغان گفته بود که ترکیه و عربستان درباره سه موضوع اساسی اتفاق نظر دارند ولی در مورد موضوع مصر اختلاف وجود دارد. یک منبع آگاه به روزنامه رای الیوم گفته است ملک سلمان پادشاه عربستان از اردوغان خواسته است مشکل ترکیه با مصر را حل کند چرا که وی معتقد است تنها نظامیان باید حکومت مصر را دردست داشته باشند.
خلبان مصری:تنها اسرائیل را هدف قرار می دهم
جمهوری اسلامی نوشت:یک خلبان مصری از اجرای دستور فرمانده خود برای بمباران مواضع انصارالله در یمن سرباز زده و در بیان علت اقدام خود تاکید کرد که تنها حاضر است اسراییل را هدف قرار دهد. به گزارش شفقنا، به نقل از شاهدان عینی «عبدالعالی قیوم» دستوری مبنی بر بمباران مواضع انصارالله در یمن دریافت کرده بود که در نهایت حاضر به اجرای آن نشد. وی در بیان علت اقدام خود تاکید کرد: ما پرواز را آموختیم تا اسراییل را هدف قرار دهیم نه اینکه به مبارزه با یمنیها و کشتار مسلمانان جهان اقدام کنیم. فرمانده نیروی هوایی مصر با مقامات سعودی توافق کرده بود که قاهره در مقابل دریافت مبلغی، اقدام به پشتیبانی هوایی از عملیات نظامی سعودیها در یمن کند.
تغییر نام بوکو حرام
جمهوری اسلامی نوشت:رسانههای نیجریه روز یکشنبه اعلام کردند «بوکو حرام» نام خود را به «استان غرب آفریقای دولت اسلامی (ایسواپ)» تغییر داد. به گزارش باشگاه خبرنگاران، روزنامه «ایندیپندنت» نیجریه در گزارشی در این باره نوشت نخستین اخبار درباره تغییر نام این گروه روز جمعه در برخی رسانههای نیجریه منتشر شد.بوکو حرام در سال 1381 پایهگذاری شد. این گروه در تاریخ 23 اسفند ماه گذشته سرسپردگی خود را به داعش اعلام کرد و خود را «شاخهای از خلافت در غرب آفریقا» خواند. بوکو حرام عملیات تروریستی خود را در نیجریه در سال 1388 آغاز کرد تا خواستههای خود را در این کشور به اجرا بگذارد. این گروه که با کشتارهای جمعی و آدم ربایی بدنام شده است، در حال حاضر در مناطق مرزی چهار کشور نیجریه، نیجر، چاد و کامرون فعالیت میکند.
بابک زنجانی را فربه کردند و حالا قربانی انتخابات میکنند
روزنامه کیهان در ستون ویژه های خود نوشت:روزنامه آلوده به مفاسد اقتصادی با استناد به سخنان جهانگیری درباره پرونده مفاسد بابک زنجانی در تیتر اول خود نوشت: نترسیم؛ رازهای زنجانی را بگوییم.
اعتماد از قول معاون اول رئیسجمهور نوشت: اگر در دوره مسئولیت ما بابک زنجانی دوم تولید شود دیگر صلاحیت ماندن در سمتمان را نداریم. اظهارات عضو ارشد کارگزاران در حالی است که برخی اعضای این حزب متهمان عمده مفاسد اقتصادی هستند.
بازی با نوچهها و سوژههایی مانند بابک زنجانی در حالی است که او در مصاحبه با نشریه زنجیرهای آسمان (وابسته به کارگزاران) تصریح کرده پولدار شدن را دو دهه پیش از طریق ارتباط با رئیس بانک مرکزی دولت سازندگی و سپس فروش دلار از این طریق که سودهای هنگفتی دربر داشته، آغاز کرده است. همچنین تصاویر متعدد ملاقاتها و جایزه گرفتنهای زنجانی با مدعیان اصلاحطلبی و همچنین آقایان هاشمی و روحانی در فضای اینترنت موجود است.
همزمان با فضاسازی جهانگیری- که اخیرا با حضور و سخنرانی در جمع کارگزاران- از تقلای زودهنگام انتخاباتی پرده برداشت، تقی رحمانی از اعضای گروهک ملی مذهبی و از متواریان فتنه 88 در مصاحبه با رادیو فردا تصریح کرد: مسئله پول کثیف یک شعار انتخاباتی خواهد بود و این روشها از سوی بوروکراتهای همسو با آقای هاشمی و آقای روحانی ادامه پیدا خواهد کرد. جریان بوروکرات واژه پول کثیف را بر سر جریان مقابل میزند که در انتخابات 84 آقای هاشمی رفسنجانی را شکست داد.
میزبان دیپورت شده بود مهمان با پسته پذیرایی شد!
روزنامه کیهان نوشت:دو طیف رسانههای بیگانه فارسی زبان و رسانههای بزک کننده آمریکا در داخل، عملیات فریب تازهای را کلید زدند.
رادیو فردا، صدای آمریکا و برخی سایتهای داخلی (تدبیر، فرارو ...) دیروز ملاقات جانکری با جواد ظریف در محل اقامتگاه خوشرو سفیر ایران در نیویورک را که در حاشیه نشست اصلاح انپیتی صورت گرفته، «تابوشکنی بزرگ» و «قدم گذاشتن به خاک ایران» خواندند. در این عملیات رسانهای با بیان اینکه اتفاق مذکور در 36 سال گذشته بیسابقه، بر وجود فرش ایرانی زیرپای ملاقات کنندگان و همچنین پذیرایی با پسته تأکید شده است!!
این فضاسازی در حالی است که اقامتگاه سفیر کشورمان در نیویورک یادآور رفتار توهینآمیز رژیم مستکبر آمریکا با حمید ابوطالبی (معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور) و معرفی کردن وی به عنوان تروریست بود آن هم در شرایطی که وی از طرف دولت آقای روحانی به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل معرفی شده بود. اما اهانت آمریکا به فرستاده رئیس جمهور و پاسپورت وی عمداً مسکوت گذاشته شد.
در عین حال معلوم نیست در حالی که آمریکا بر عداوت و خباثتهای خود در زمینه اعمال بیش از یکصد تحریم جدید و نقض عهد در توافق ژنو اصرار دارد، این قبیل هیجانآفرینیها چه ارزش و اعتباری میتواند داشته باشد. به گزارش صدای آمریکا جان کری بلافاصله پساز این ملاقات تصریح کرد: مذاکرات برای مجاب کردن ایران به انجام تعهدات خود است. یکی از خطیرترین کارهایی که در راستای عدم اشاعه سلاحهای هستهای میتوان انجام داد، آن است که آژانس بینالمللی انرژی اتمی بتواند بازرسیها و راستیآزماییهای خود را بطور دقیق و کامل انجام دهد، توافق احتمالی با ایران نیز متکی بر کلمات نخواهد بود، بلکه متکی بر راستی آزمایی خواهد بود.
تأکید بر متهم معرفی کردن ایران از سوی تنها کاربرنده تسلیحات اتمی و اصرار بر حفظ رژیم تحریمها که مکرراً در ادبیات اوباما و کری و... تکرار میشود، کمترین تردیدی باقی نمیگذارد که آمریکا کمترین تردیدی در تداوم خصومتها با ملت ایران ندارد.
توافق هستهای آغاز ماجراست چالشهای ایران و آمریکا تمام نمیشود
کیهان نوشت:پایگاه خبری آمریکایی «اماسانبیسی» در نوشتاری به تحلیل تحولات منطقه پرداخت و نوشت: چالشهای ایران و آمریکا با توافق هستهای پایان نمییابد و این سرآغاز ماجراست.
«سوزان مالونی»، با اشاره به بحران یمن و موضع متناقض ایران و آمریکا نوشت: این حادثه از چالش راهبردی پیچیدهای پیش روی دولت «باراک اوباما» رئیسجمهوری آمریکا خبر میدهد؛ وی چطور میتواند جنگ نیابتی دشوار بین ایران و عربستان سعودی را به عنوان مهمترین متحد واشنگتن مدیریت کند و همزمان تا 30 ژوئن (9تیر) به توافق نهایی با ایران برسد.
وی ادامه میدهد: بعد از سالها بیثباتی و جنگ داخلی ادواری، حوثیها بخشهایی از یمن را به تصرف خود درآوردند و به این شکل ریاض با دو دولت شیعه در مرزهای جنوبی و شمالی خود مواجه شد. برای سعودیها که از انقلاب 1357 به بعد همواره با ایران مخالفت کردهاند؛ این امر قابل قبول نبود، در نتیجه سعودیها حمله هوایی گستردهای را ماه گذشته علیه حوثیها با لفاظی و حمایتهای عملیاتی واشنگتن از جمله اعزام رزمناو هواپیمابر «یواساستئودور روزولت» و دیگر رزم ناوهای آمریکایی در سواحل عدن آغاز کردند.
تحلیلگر اماسانبیسی مینویسد: تحولات اخیر در یمن تنگنای دشوار دولت اوباما را در رابطه با ایران آشکار کرد؛ حل یک جنبه از مشکل یعنی موضوع هستهای ایران به معنای حل دیگر تهدیدهای ناشی از سوی سیاستهای داخلی و خارجی ایران نیست. توافق هستهای تلاشهای ایران را برای توسعه نفوذ در خاورمیانه تغییر نمیدهد و روابط تهران را با گروههای نیابتی در یمن، عراق، سوریه و فراتر از آن قطع نمیکند. همچنین توافق هستهای تاثیر سریع مثبت بر رفتار دولت ایران یا اداره پروندههای قضایی علیه آمریکاییهای ایرانیتبار ندارد که اکنون در زندانهای ایران محبوس هستند. در واقع توافق هستهای نگرانیها را در مورد رفتار ایران در منطقه و داخل کشور بدتر میکند.
مالونی تصریح میکند: یقینا سیاستهای منطقهای هرگز متأثر از منابع مالی این کشور نبوده و در حقیقت خطمشی این کشور در فراز و فرودها ادامه داشته است.
در همین حال استیون سیش سفیر سابق آمریکا در یمن گفت: هدف از ایجاد تنش در خلیج عدن فقط ارسال پیامهای سیاسی است و حملات هوایی عربستان نتوانست مانع از پیشروی جنبش انصارالله در یمن شود.
سیش در گفتوگو با شبکه خبری سیانان عربی افزود: تجاوز عربستان به یمن نه تنها به هیچوجه مانع پیشروی جنبش انصارالله نشد، بلکه نتوانست جلوی پیشروی نیروهای این جنبش به عدن و مناطق جنوب این کشور را بگیرد. وی اضافه کرد: مورد حمله قرار گرفتن، برای انصارالله هیچ اهمیتی ندارد و این عامل موفقیت آنها (انصارالله) است.
نعل وارونه قائم مقام کروبی درباره پولهای کثیف
روزنامه کیهان نوشت:قائم مقام حزب کاسبکار اعتماد ملی میگوید واقعیت پول کثیف را نمیتوانیم انکار کنیم.
قائم مقام حزب کاسبکار اعتماد ملی میگوید واقعیت پول کثیف را نمیتوانیم انکار کنیم.
رسول منتجبنیا در مصاحبه با «ندای ایرانیان» به ادعای رحیمی اشاره کرد و گفت وقتی متهمی اعلام میکند من به 170 نماینده کمک مالی کردهام تا در مجلس حضور پیدا کنند، این تنها شاهد کوچکی برای اثبات هشدارهاست. پس واقعیت پول کثیف را نمیتوانیم تکذیب کنیم.
ادعای مورد اشاره درباره نمایندگان مجلس هشتم در حالی است که 188 تن از نمایندگان همین مجلس مرحوم کردان را با وجود پیگیری امثال رحیمی استیضاح و از دولت برکنار کردند و حتی نفر فرستاده رحیمی با سیلی نماینده اصولگرا (علیاصغر زارعی) مواجه شد. به عبارت دیگر در مجلس 290 نفره، 188 نماینده صراحتا مخالف نظر رأی دولت رأی دادند. این اتفاق به نحو دیگری در مجلس نهم تکرار شد و 192 نماینده در آخرین ماههای عمر دولت دهم (بهمن 91) اقدام به استیضاح و برکناری وزیر رفاه و کار کردند که اگر ادعاهای کذایی درست بود، نه استیضاح کردان و نه استیضاح شیخالاسلامی نباید رخ میداد.
اما حرف آقای منتجبنیا از یک جهت دیگر کاملا درست است و آن پولهای هنگفتی بود که شهرام جزایری به برخی نمایندگان مجلس ششم- و از جمله کمک چند صد میلیونی به رئیس این مجلس- داده بود و دست بر قضا چندی بعد همان رئیس مجلس، درست بالای سر آقای منتجبنیا، دبیرکل حزب اعتماد ملی شد!
در برابر اثر این مراودات نیز باید خاطر نشان کرد که شهرام جزایری از طریق همین رفاقتها، دارای کارت 500 تردد به مجلس بود و از جمله طرف مشورت مجلس ششم در زمینه مصوبه «لزوم عدم اخذ وثیقه از دریافتکنندگان تسهیلات کلان بانکی» بود.
تروریستهای مجروح جنگ سوریه در فلسطین اشغالی مداوا میشوند
روزنامه کیهان نوشت:درمان گسترده تروریستهای فعال در سوریه پس از مجروح شدن در بیمارستانهای اسرائیل همچنان ادامه دارد.
«سلمان زرقا» رئیس دروزی بیمارستان «زیو» شهر صفد در شمال اراضی اشغالی 1948 که 2 سال رئیس بیمارستان صحرائی رژیم صهیونیستی در بلندیهای اشغالی جولان بود، فاش کرد که اعضای مجروح گروههای تروریستی فعال در سوریه از سال 2013 برای درمان به بیمارستانهای این رژیم منتقل میشوند.
زرقا که سالها در ارتش رژیم صهیونیستی خدمت کرده است، در مصاحبه با سایت خبری صهیونیستی «المصدر» گفت: تاکنون بیش از هزار و 300 سوری ]تروریست فعال در سوریه[ در بیمارستانهای شمالی اسرائیل درمان شدهاند که از این تعداد 500 زخمی در بیمارستان زیو بودهاند.
به نظر میرسد آمار ارائه شده فقط مربوط به تعداد کمی از بیمارستانها و مراکز درمانی رژیم اشغالگر قدس باشد، چرا که اواخر سال گذشته آمار مجروحان تروریست درمان شده در بیمارستانهای سرزمینهای اشغالی هزار و 400 نفر گزارش شده بود.
منابع صهیونیست آذرماه سال گذشته فاش کردند که مقامهای تلآویو افزون بر 10 میلیون دلار برای درمان مجروحان تروریست منتقل شده از سوریه هزینه کردهاند.
وی از فاش کردن هویت تأمینکنندگان هزینه درمان تروریستهای زخمی امتناع کرد و گفت: هزینه یک روز بستری شدن در هر یک از بیمارستانهای اسرائیل بدون احتساب هزینه عمل جراحی هزار و 500 دلار است.
رژیم صهیونیستی همچنین کمکهای تسلیحاتی و اطلاعاتی گستردهای به گروههای تروریستی مخالف حکومت بشاراسد در مناطق قنیوا و درعا ارسال میکند.
شتابزدگی مقامات دولتی در ورود به انتخابات مجلس
کیهان نوشت:در حالی که بیش از 10 ماه تا انتخابات زمان مانده است برخی از شخصیتها و گروههای سیاسی برای ورود زودهنگام در انتخابات آماده میشوند و در این میان به نظر میرسد که دولتیها نمیخواهند از این عرصه رقابت عقب بمانند.
در حالی که بیش از 10 ماه تا انتخابات زمان مانده است برخی از شخصیتها و گروههای سیاسی برای ورود زودهنگام در انتخابات آماده میشوند و در این میان به نظر میرسد که دولتیها نمیخواهند از این عرصه رقابت عقب بمانند.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، شبهه ورود دولت به انتخابات مجلس از اواسط سال گذشته آغاز شد و سخنان برخی دولتمردان، این نگرانی را ایجاد کرد.
علی یونسی دستیار ویژه رئیس جمهور نخستین کسی بود که رسماً از تلاشهای دولت برای کسب کرسیهای مجلس دهم پرده برداشت. وی در سفر به سیستان و بلوچستان در جمع اعضای ستاد انتخاباتی حسن روحانی گفته بود که: «ستادهای انتخاباتی حسن روحانی بعد از انتخابات ریاست جمهوری راکد شده و این به زیان دولت است. ستادهای انتخاباتی دکتر روحانی در زمان انتخابات ریاست جمهوری نه تنها باید منسجم باشند بلکه از هم اکنون برای انتخابات بعدی مجلس فعالیت خود را آغاز کنند.»
چندی بعد اظهارات حسین مرعشی عضو ارشد حزب کارگزاران سازندگی در مورد فعالیتهای انتخاباتی سخنگوی دولت باعث شد که کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی وارد شود و از نوبخت دعوت کند تا با حضور در کمیسیون به ارائه توضیحات خود بپردازد.
عضو حزب کارگزاران سازندگی طی مصاحبهای در مورد فعالیت دولت برای انتخابات مجلس گفت: قاعدتاً آقای نوبخت در قالب حزب اعتدال و توسعه ورود میکنند. اخیراً هم آقای نوبخت از موضع سازمان برنامه به ستادهای آقای روحانی در استانها، به عنوان اعضای شورای توسعه ابلاغ کردند.
اواخر بهمن ماه 93، همایش سراسری جوانان عضو و هواداران حزب اعتدال و توسعه در دانشگاه امیر کبیر برگزار شد. همایش سراسری حزب اعتدال و توسعه صبح روز پنجشنبه 30 بهمن ماه 93 با حضور محمدباقر نوبخت دبیر کل این حزب، محمود واعظی وزیر ارتباطات و عضو شورای مرکزی حزب، مرتضی بانک سرپرست نهاد ریاست جمهوری و عضو شورای مرکزی حزب، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و عضو شورای مرکزی حزب برگزار شد.
چندی بعد در نشست سخنگوی دولت با خبرنگاران نوبخت در پاسخ به سؤالی درباره ورود زودهنگام دولت به انتخابات یادآور شد: نمیدانم چه اقدامی موجب شد که چنین بحثی پیش بیاید. در گردهمایی شاخه جوانان حزب اعتدال و توسعه، آنها از من دعوت کردند و من با توجه به حجم کاری آخرین سخنران بودم و حدود نیم ساعت راجع به مسائل کشور صحبت کردم.
وی افزود: ممکن است برخی بخواهند در انتخابات مجلس شرکت کنند اما دولت مشغولتر از این است که به فکر انتخابات مجلس باشد.
خبرگزاری دانشجو میافزاید: در میان این اظهارات رنگ و بودار انتخاباتی رئیس جمهور نیز از این لیست خارج نیست و وی در پیامش به مناسبت آغاز سال 94 میگوید که «دست به دست هم دهیم، مجلسی را بسازیم که شایسته این ملت بزرگ ایران است و مجلس خبرگانی را بوجود آوریم که ثبات بیشتر برای کشور و آرامش بیشتر برای افکار عمومی جامعه ما بوجود آورد و این کار با همکاری یکدیگر امکانپذیر است.»
پس از آن جلسه شورای مرکزی کارگزاران سازندگی با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و رئیس شورای مرکزی حزب در 6 اردیبهشت ماه برگزار شد. در ابتدای این جلسه غلامحسین کرباسچی گزارشی از عملکرد یک سال گذشته حزب کارگزاران سازندگی ارائه کرد و پس از او جهانگیری به اهمیت انتخابات سال جاری اشاره و یادآور شد که در سال انتخابات مخالفان دولت درصدد ناامیدی مردم برآمدهاند.
رئیس شورای مرکزی حزب در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه کارگزاران دارای دو ویژگی مثبت است، افزود: کارگزاران تا پیش از این تلاش میکرد که نقش میانجی را در معادلات سیاسی ایفا کند. به نظر میرسد کارگزاران امسال باید این نقش را بیش از پیش ایفا کند، زیرا امسال سال انتخابات است، اگر مجلس خوبی شکل نگیرد کار دولت ناتمام خواهد بود.
حمایت 58 درصد مردم امریکا از توافق هستهای
روزنامه ایران در ستون دیگه چه خبر نوشت:براساس یک نظرسنجی انجام شده در امریکا، 58 درصد امریکاییها از توافق اولیه ایران و 1+5 حمایت میکنند و یکسوم این افراد نیز معتقدند توافق نهایی، مانع توسعه تسلیحات هستهای میشود.
به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری «نیوز مکس» این نظرسنجی جدید سراسری توسط دانشگاه کوینیپیاک که روز دوشنبه نتایج آن منتشر شد، از حدود یک هزار و 353 نفرگرفته شد. در این نظرسنجی مشخص شد که حمایت حامیان دموکراتها از توافق با ایران 76 درصد بوده است و 56 درصد از حامیان جمهوریخواهان با این توافق مخالفت کردهاند.
نامه جدید عربستان درباره دو مأمور مجرم
ایران نوشت:انتخاب گزارش داد، وزارت خارجه عربستان (شعبه منطقه مکه مکرمه) در جدیدترین نامهای رسمی به کنسولگری ایران در جده درخصوص تعرض دو مأمور سعودی به دو نوجوان عمرهگزار ایرانی اعلام کرد که این دو مأمور به اشد مجازات خواهند رسید.
سپاه هم از مهاجمان به مطهری شکایت کرد
ایران نوشت:وکیل علی مطهری در پرونده حادثه شیراز گفت: «من اکنون برای پیگیری این پرونده در شیراز هستم. تحقیقات در مورد این حادثه همچنان ادامه دارد. اتفاقاً امروز هم مطلع شدم که فرماندهی سپاه نیز از ماجرای حمله به علی مطهری شاکی است و شکایت خود را از مسببان حمله به وی پیگیری میکند.»
مصطفی ترک همدانی در گفتوگو با «اعتماد» افزود: «در پرونده ثبت شده نمایندهای از سوی سپاه معرفی شده و پیگیر این پرونده است.»
«اتحاد ملت» مجوز هفتهنامه گرفت
روزنامه ایران نوشت:هیأت نظارت بر مطبوعات، مجوز هفتهنامه «اتحاد مردم» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی غلامرضا انصاری عضو مؤسس حزب اتحاد ملت را صادر کرد. روزنامه «همدلی» نیز در حال حاضر به مدیرمسئولی «ولیالله شجاع پوریان» دیگر عضو هیأت مؤسس حزب «اتحاد ملت» منتشر میشود که بنا به گفته دستاندرکاران آن، رویه مستقل دارد و ارگان حزب اتحاد به شمار نمیرود.
دیدار چراغخاموش احمدینژاد با ترکیه ای ها
ایران به نقل از «شرق» نوشت: «روز گذشته محمود احمدینژاد بهعنوان رئیس پیشین دولت ایران، میزبان گروهی حزبی از ترکیه بوده است. هیأتی از حزب «مام میهن» ترکیه که میخواهند برای انتخابات پارلمانی ترکیه وارد کارزار انتخاباتی شوند.»
این روزنامه نوشته بهدنبال تماس خبرنگار «شرق» با دفتر احمدینژاد، این دفتر انجام چنین دیداری را تکذیب کرد؛ در حالی که منابع خبری ترک، عکسهای این دیدار را هم منتشر کردند. هیأت ترکی که روز گذشته به تهران آمده گرایشهای چپ دارد و بهعنوان گروه مخالف دولت اسلامگرای ترکیه شناخته میشود. بهدنبال پیگیریهای خبرنگار «شرق»، مسئولان سفارت ایران در ترکیه و وزارت خارجه ایران، از انجام چنین سفری اظهار بیاطلاعی کردند.
همچنین مؤید حسینیصدر، رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و ترکیه با اظهار بیاطلاعی از چنین سفری گفت: «این دیدار رسمی نیست.» «شرق» ادامه داد: «به نوشته «اولویال کانال»، محمود احمدینژاد در این دیدار بر اخراج امپریالیسم از منطقه تأکید کرده و گفته «رابطه بین کشورهای عراق، ایران، ترکیه و آذربایجان خیلی خوب نیست و این کشورها باید خط مقدمی برای اخراج امپریالیسم از منطقه تشکیل دهند.»
دستور کابینه برای واگذاری احداث بزرگراه به یک شرکت ترکیه ای
روزنامه خراسان نوشت:بر اساس ابلاغیه روزهای گذشته هیئت دولت به تعدادی از اعضای کابینه، مقرر شده است به استناد ماده واحده قانون احداث پروژههای عمرانی بخش راه و ترابری از طریق مشارکت بانکها و سایر منابع مالی کشور، ساخت یکی از آزادراه های شمال غرب کشور شامل مطالعات، طراحی، احداث آزاد راه و تأسیسات جانبی خاص طی 5 سال و نگهداری و بهره برداری از آن به مدت 18 سال، به یک شرکت ترکیه ای واگذار شود و این شرکت موظف شده است تأمین 65 درصد منابع مالی این پروژه را بر عهده داشته باشد.
تجمع کارگران مقابل مجلس
آرمان نوشت:شنیده شد که جمعی از اعضای کانون صنفی کارگران دیروز در اعتراض به بالابودن هزینه زندگی و کمبودن میزان دریافتیشان در آستانه روز کارگر در مقابل مجلس تجمع کردند. این تجمعکنندگان خواستار رسیدگی به وضعیت خود از سوی نمایندگان مجلس شدند. همچنین جمعی از فرهنگیان بازنشسته کشوری نیز در اعتراض به دریافت نکردن حقوق و پاداش و نداشتن بیمه در مقابل مجلس تجمع کردند. تجمع دیگر مربوط به اعضای شرکت تعاونی مسکن قضات و کارکنان محاکم عمومی بود که به گفته آنها، این افراد بیش از 10 سال است که بلاتکلیف هستند و کسی پاسخگویشان نیست.
بلاتکلیفی پرونده احمدینژاد
آرمان آورده:شنیده شد که با گذشت ۶۱۷ روز از احضار محمود احمدینژاد به دادگاه قضایی بهدلیل شکایتها و پروندههای ریز و درشت و حضور نیافتن وی، حالا در آستانه ۲سالهشدن این ماجرا و در حالی که تنها ۱۱۳روز به ۲ ساله شدن آن باقی مانده هنوز معلوم نیست، شکسته شدن تابوی احضار یک رئیسجمهوری سابق به دادگاه قضایی چه سرانجامی خواهد یافت. تابناک نوشت؛«البته محمود احمدینژاد و دوران ریاستجمهوریاش همواره پر بود از تابوشکنیها و اتفاقاتی که برای نخستینبار در تاریخ کشور رخ داد. سوال از رئیسجمهوری، رونمایی از اختلاس ۳ هزار میلیاری و رقم خوردن ماجرای مدرک تحصیلی جعلی، همه و همه از نخستینهای زمان ریاستجمهوری محمود احمدینژاد هستند».
پرونده وکالت رحیمی هنوز باطل نشده است
روزنامه آرمان نوشت:شنیده شد که «بهمن کشاورز»، رئیس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران (اسکودا) با بیان اینکه ابطال پروانه وکالت فرآیندی دارد که باید اعلام شود، درباره پرونده وکالت «محمدرضا رحیمی» گفت: پروانه وکالت وی در کانون وکلای دادگستری مرکز است و هنوز چیزی از این کانون مبنی بر باطل شدن پروانه رحیمی به اتحادیه اعلام نشده است. کشاورز دیروز در یک نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر باطل شدن یا نشدن پروانه وکالت محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیسجمهوری سابق افزود: اگر پروانهای لغو شود، کانون متبوعش اعلام میکند. ایرنا نوشت؛ رئیس اسکودا اظهار کرد: این پروانه برای رسیدگی به دادسرای کانون رفته و سپس به دادگاه انتظامی کانون ارجاع و با صلاحدید دادگاه کانون پروانه لغو میشود.
درخواست آزادی مشروط میرزاییحکمتی
روزنامه آرمان آورده:شنیده شد که میرزاییحکمتی که به اتهام جاسوسی برای CIA به ۱۰ سال حبس محکوم شده و سه سال از حبس او در زندان اوین میگذرد، درخواست آزادی مشروط کرد. تسنیم نوشت؛ سیدمحمود علیزادهطباطبایی، وکیل مدافع میرزاییحکمتی با بیان اینکه یکسوم از مجموع حبس موکلش میگذرد، گفت: مدت حبس میرزاییحکمتی 10 سال بود که سه سال از این مدت میگذرد و الان او میتواند درخواست آزادی مشروط کند. وی در پاسخ به این سوال که آیا آزادی مشروط شامل جرایم امنیتی نیز میشود یا خیر؟ افزود: این موضوع در قانون قدیم ممنوعیت نداشت و چون موکلم در زمان قانون قدیم محکوم شده، ممنوعیتی برای درخواست آزادی مشروط ندارد. علیزادهطباطبایی با بیان اینکه خود میرزاییحکمتی باید درخواست آزادی مشروط کند، گفت: در صحبتی که با موکلم داشتم به وی گفتم چون یکسوم مجازات حبساش سپری شده، درخواست آزادی مشروط کند و فکر میکنم این کار را کرده یا همین روزها اقدام میکند.
تقدیر روحانی از سرحدیزاده
آرمان نوشت:شنیده شد که رئیسجمهور از ابوالقاسم سرحدیزاده تقدیر کرد. تسنیم نوشت؛ حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور دیروز پس از پایان سخنان خود در جمع کارگران کشور در سالن 12 هزار نفری آزادی از ابوالقاسم سرحدیزاده، وزیر اسبق کار و مشاور فعلی علی ربیعی، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با اهدای لوحی تقدیر کرد.
تقلب عجیب در تولید سوسیس و کالباس
آرمان آورده:شنیده شد که سازمان ملی استاندارد ایران در حین بازرسی که برای جلوگیری از مصرف خمیرمرغ در تولید فرآودههای گوشتی انجام میدهد، مواردی از تخلف جدید در صنایع تولید سوسیس و کالباس کشف کرده است. پارسینه نوشت؛ وحید مرندیمقدم، معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران افزود: بهدلیل بالارفتن قیمت گوشت، افراد سودجو در برخی از واحدهای تولید فرآوردههای گوشتی با استفاده از رنگهای غیرمجاز و مصنوعی گوشت مرغ را رنگ میکنند و با برچسب فرآورده گوشت قرمز به فروش میرسانند. وی با اشاره به اینکه طبق قوانین استاندارد، حتی مصرف رب گوجهفرنگی و رنگ طبیعی هم در سوسیس و کالباس ممنوع است، تصریح کرد: از سازمانهای استاندارد سراسر کشور درخواست کردیم کنترل بیشتری روی کارخانههای فرآوردههای گوشتی داشته باشند.
نقص فنی هواپیما زائران ایرانی نجف
روزنامه آرمان نوشت:شنیده شد که ایرباس 310 شرکت هواپیمایی تابان حامل زائران ایرانی که از فرودگاه امامخمینی(ره) به مقصد نجف پرواز کرده بود، به دلیل نقص فنی مجبور به فرود اضطراری در فرودگاه امام (ره) شد. انتخاب نوشت؛ پرواز شماره 6357 شرکت هواپیمایی تابان که ساعت 13 دیروز با طی کردن مراحل مقدماتی باند فرودگاه بینالمللی امام خمینی(ره) را به مقصد نجف اشرف ترک کرده بود، پس از گذشت حدود یک ساعت و نیم به دلیل نقص فنی به وجود آمده در طی مسیر و آنچه که از دست دادن یکی از موتورهای هواپیما عنوان شده، مجبور به بازگشت به فرودگاه امامخمینی(ره) شد. این هواپیما حوالی ساعت 14:30 مجددا به تهران بازگشت تا مسوولان ایرلاین مربوطه مقدمات لازم برای جابهجایی پرواز را انجام دهند.
در برج میلاد و خیابان فرشته افطاری ندهید
آرمان آورده:شنیده شد که نماینده ارومیه در مجلس گفت: در آستانه ایام ماه مبارک رمضان از مسئولین و شخصیتهای مختلف میخواهم از برگزاری مراسم افطاری آنچنانی پرهیز کنند و به خصوص در برج میلاد و باشگاه ریاست جمهوری در خیابان فرشته افطاری نگیرند. تابناک نوشت؛ نادر قاضیپور خطاب به وزرای صنعت و مسکن و شهرسازی گفت: آقای نعمتزاده چرا هنوز ماشینهای لوکس وارد کشور میشود و خیابانها محل جولان ماشینسواران است و در مقابل چشمان کارگران با ماشینهای میلیونی و میلیاردی حرکت میکنند؟ آقای آخوندی مسکن اجتماعی یعنی چه؟ و پروژه راه آهن ارومیه با وجود تاکیدات مختلف چرا هنوز تکمیل نشده است؟ وی در تذکر دیگری خطاب به وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: چرا وزیر جهاد کشاورزی پاسخ صحبتهای آقای کلانتری در مورد وضعیت آبی و مهاجرت را نمیدهد و چرا به درد کشاورزان نمیرسد و چرا گزارشی در مورد بودجه دریاچه ارومیه و هزینه کرد آن ارائه نمیشود.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد