به گزارش فارس، شهیندخت مولاوردی افزود: اکنون بنا به دلایلی در شرایطی متاثر از تحولات و تغییرات جمعیتی، فرهنگی، اقتصادی، افزایش تعداد روزافزون دختران فارغالتحصیل دانشگاهی، بالا رفتن سن ازدواج و افزایش نرخ طلاق قرار داریم که با زنانه شدن بسیاری از پدیدهها از فقر گرفته تا سرپرستی خانوار و سالمندی مواجه هستیم. وی عنوان کرد: باید مواظب باشیم این پدیدهها منجر به پدیدههای دیگری نشود و همچنین مواظب باشیم پدیدههایی مانند اعتیاد و ایدز، زنانه نشود. البته توانمندسازی، توانافزایی و مهارتافزایی راهبرد مقابله با این پدیدههاست که در دستور کار بسیاری از دستگاههای اجرایی قرار دارد، اما هنوز نتوانستیم به وضع مطلوب دست یابیم و شرایط مناسبی را برای دسترسی به منابع و فرصتها ایجاد کنیم.
مولاوردی تصریح کرد: باید به سمت سیاستهای دوستدار خانواده و توانمندسازی زنان حرکت کنیم تا زنان بتوانند نقشهای چندگانه خود را بدرستی ایفا و توازن لازم را بین کار و زندگی خود ایجاد کنند و زنان نباید بر سر دو راهی انتخاب بین کار و زندگی قرار بگیرند و مجبور باشند یکی را انتخاب کنند بخصوص اگر نیاز مبرم به شغل و فعالیت اقتصادی داشته باشند.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده اظهار کرد: بدون مشارکت زنان بخصوص در حوزه اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانشبنیان نمیتوانیم به اهداف مورد نظر برسیم. بنابراین باید از سرمایه بسیار بزرگ دانشآموختگی دختران فارغالتحصیل دانشگاهی بهره گرفته شود، زیرا وقتی اقتصاد دانشبنیان و توسعه داناییمحور است، نباید نسبت به زن و مرد قائل به تفکیک باشیم و اقتصاد دانشبنیان زن و مرد نمیشناسد.
وی تاکید کرد: این موضوع باید مورد توجه برنامهریزان قرار گیرد تا بتوانیم با بررسی مشکلات موجود از پدیده زنانه شدن بخش غیررسمی اقتصاد جلوگیری کنیم و شرایط و مزایای بخش عمومی و رسمی اقتصاد را به بخش خصوصی منتقل کنیم تا به نقش زنان در خانواده و جامعه کمک کنیم.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد