سرخ کردن سیب‌زمینی

مواد لازم:‌ روغن :‌ به میزان لازم ، سیب‌زمینی:‌ 6 عدد متوسط، آب:‌ 2لیوان ، نمک:‌ یک قاشق غذا‌خوری
کد خبر: ۷۹۹۲۱۰
سرخ کردن سیب‌زمینی

طرز تهیه:‌ ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و خلال کنید. بعد آب و نمک را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. خلال‌ها را در آب جوش بریزید و 3 تا 5 دقیقه بجوشانید. پس از آن، آنها را صاف کرده و خشک کنید. مقداری روغن در ماهی‌تابه ریخته و سیب‌زمینی‌های نیم‌پز را سرخ کنید. دقت کنید خیلی تغییر رنگ ندهند.

چنانچه بخواهید خلال آماده داشته باشید، می‌توانید بعد از آبکش کردن آنها را خشک کرده و در ظروف دردار بریزید و در فریزر قرار دهید و بتدریج استفاده کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها