طرز تهیه دوپینگ پلو :
ابتدا یکی از پیازها رو خلالی کرده وسرخ کنید و کنار بذارید سپس گردوها رو در روغن ریخته به همراه کشمش و زردچوبه و با حرارت کم تفت دهید چون خیلی سریع می سوزن .
سپس پیاز داغ رو اضافه کرده و مخلوط کنید.
برنج رو ابکش کرده و در قابلمه بریزید .
نکته آشپزی :
بهتره از ته دیگ نان استفاده کنید .
سپس از مخلوط کشمش وگردو لا به لا و روی برنج ریخته و اونو دم کنید.
شکر رو به رب انار اضافه کرده و روی حرارت کم قرار داده و مدام هم بزنید تا رب رقیق بشه.
نکته آشپزی :
رب انار وشکر نباید بجوشه فقط در حدی باشه که شکر کاملا حل بشه.
به این غلظت که برسه خوبه.
بعد از دم کشیدن پلو ، رب انار رقیق شده رو با قاشق دور تا دور برنج بریزید.
در قابلمه رو ببندید و 10 دقیقه دیگر زمان بدید .
برای پخت مرغ :
پیاز رو رنده کنید و سرخ کنید تا سبک بشه.
نکته آشپزی :
هرچه پیاز ریز تر خورد بشه غذا لعاب بیشتری خواهد داد.
به مرغ نمک بزنید و کمی دو طرف اونو سرخ کنید.
سپس مرغ ها رو روی پیاز سرخ کرده قرار داده و به اون زردچوبه و فلفل بزنید ،بعد کمی تفت داده سپس اب بریزید.
نیم ساعت زمان بدید تا مرغ خوب بپزه سپس اونو در روغن خوب سرخ کنید تا برشته بشه.از اب مرغ می تونید در کنار غذا استفاده کنید.
در آخر برنج رو مخلوط کرده و بهمراه مرغ سرو کنید .
(بهار سایت)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد