افراد در این گونه دوستیها فقط ادعا میکنند که ارتباطشان با انگیزه ازدواج است و این رابطه بیشتر بر عشقورزی کور استوار است و عنصر خردورزی و عقلانیت در تصمیمگیریهای اینچنینی وجود ندارد.
دوستیهای اینترنتی نهتنها مشکلی را برای پسران و دختران حل نمیکند، بلکه اگر هم این روابط به ازدواج بینجامد، در زندگی مشترک سوءظن و بیاعتمادی را برای دو طرف به همراه دارد.
عمر این دوستیها بسیار کوتاه است و آنچه که در پی آن باقی میماند تعارض فکری و احساسی دختران و پسران و از دست دادن اعتماد به نفس و به وجود آمدن بدبینی در بین آنهاست.
برای پیشگیری از چنین آسیبهایی باید خانوادهها به نقش حیاتی خود در برابر فرزندان آگاه شوند تا بتوانند الگوهای صحیح رفتاری را به فرزندان ارائه دهند و آنها را در برابر آسیبهای اجتماعی واکسینه کنند.
در این زمینه جامعه، خانواده، و سازمانهای مسئول میتوانند با تقویت ارزشهای اخلاقی، معنوی و انسانی و سست گردانیدن معیارهای مادی در نظر جوانان، تقویت و توسعه مراکز ورزشی و تفریحی و برنامهریزی صحیح برای اوقات فراغت آنها، ارائه خدمات رفاهی و اجتماعی جهت برطرف کردن کمبودهای عاطفی کودکان و نوجوانان، پرورش احساس عزت نفس و اعتماد به نفس کودک و نوجوان در خانواده و مدرسه جلوی منزوی شدن جوانان در اجتماع و روی آوردن آنها به دوستیها در فضای مجازی را بگیرند.
در ماجرای قتل پدر با همدستی پسر، دو طرف در ابتدا دوستی اینترنتی و برای سرگرمی داشتند، اما این دوستی سرانجامی تلخ برای آنها داشت. پسر جوان پای چوبه دار میرود و دختر یک عمر عذاب وجدان مرگ پدر را به دوش میکشد. در این حوزه خانوادهها نقش پررنگی دارند و باید فرزندان خود را با خطرات دوستیهای اینترنتی آگاه کنند تا بدانند پایان این دوستیها پوچ است.
سرهنگ علی نیک نفس - سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب