آموزش شیرینی پزی

بامیه خانگی

مواد لازم: آب: 2 لیوان، روغن: 3 تا 4 قاشق، تخم‌مرغ: 4 عدد، آرد: 3 پیمانه معادل 600 گرم، شربت: 2 تا 3 قاشق، وانیل: نوک قاشق چایخوری
کد خبر: ۸۱۲۰۳۵

بامیه خانگی

طرز تهیه: ابتدا آب و روغن را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. بعد آرد و شربت و وانیل را به آن اضافه کرده و مرتب ‌ هم بزنید تا کاملا بسته شده و خمیر شود. بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی در خمیر بشکنید و خوب هم بزنید و با دست ورز دهید تا تخم‌مرغ‌ها به خورد خمیر برود و خمیر نرم‌تر شود و بعد آن را در قیف ریخته با فشار دست از قیف خارج کرده و با یک قیچی ببرید و در روغن داغ انداخته و سرخ کرده و در شربت خنک شده بیندازید و بعد آن در یک ظرف مناسب چیده و میل نمایید. روی زولبیا و بامیه را می‌توانید پودر پسته پاشیده و تزئین کنید.

(چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
برچسب ها: زولبیا بامیه
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها