لقمه‌های مخصوص افطار

مواد لازم: خمیر یوفکا مخصوص غذا: 20 تکه مثلثی گوشت چرخ‌کرده: 400 گرم پیاز متوسط: یک عدد فلفل‌دلمه‌ای متوسط: یک عدد زردچوبه و پودر کاری هرکدام: یک قاشق چای‌خوری گوجه‌فرنگی ریز خردشده: 3 عدد پلوی پخته شده: 1.5 لیوان نمک و فلفل: به میزان لازم کنجد برای روی خمیر: به میزان لازم زرده تخم‌مرغ: یک عدد مخلوط شده با زعفران برای روی لقمه‌ها روغن زیتون: به میزان لازم جعفری ریز خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
کد خبر: ۸۱۳۳۱۹
لقمه‌های مخصوص افطار

روش تهیه:

ابتدا پیاز و فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کرده و با زردچوبه و پودرکاری و مقداری روغن زیتون تفت می‌دهیم. گوشت را اضافه کرده و تمام مواد را با هم خوب سرخ می‌کنیم و سپس گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و نمک و فلفل می‌زنیم و آن‌قدر مواد را تفت می‌دهیم تا آب گوجه‌ها کشیده شود. برنج و جعفری را اضافه کرده و مواد را از روی حرارت برمی‌داریم. روی طرف پهن خمیر 2 قاشق از مواد گذاشته و از اطراف خمیر را روی مواد جمع کرده و به دور خودش می‌پیچیم تا به قسمت نوک مثلث برسیم. روی لقمه‌ها را با زرده زعفرانی زرین کرده، کنجد می‌پاشیم و به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم.

نکته: خمیر یوفکای مخصوص غذا به2 شکل دایره‌ای و مثلثی در بازار موجود است که اگر دایره‌ای آن را تهیه کردیم،‌ دایره را به 6 قسمت تقسیم می‌کنیم. در این حالت 6 مثلث دارید که تفاوتی با نوع مثلثی آن نخواهد داشت.

(برترینها)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها