روش تهیه:
1. ابتدا شکر، زردههای تخم مرغ و وانیل را داخل قابلمهای لعابی یا استیل ریخته، با همزن دستی آنها را مخلوط میکنیم سپس شیر را آرام آرام اضافه میکنیم، ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم و مدام هم میزنیم تا کرم جوش بیاید.
2.وقتی به نقطه جوش رسید پس از افزودن پودر ژله فورا آن را از روی حرارت برمیداریم، مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم تا سرد شود.
3. خامه را داخل کاسهای گود میریزیم و کرم را آرام آرام به خامه اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم تا مواد صاف و یکدست شود. از طرفی پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده، روی بخار آب ذوب میکنیم و داخل کرم میریزیم.
4. همیشه باید به این نکته دقت کنیم که کرم و ژلاتین مورداستفاده داغ نباشند و هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.
5. کرم را از صافی گذرانده و داخل قالبهای کوچک مورد نظر میریزیم و به مدت شش ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. میتوانیم کرمهای کوچک را پس از آماده شدن روی بیسکویتهای وانیلی بر گردانده و سرو کنیم.(ایده آل)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش