پرویز جهانگیری با اشاره به اینکه وزارت بهداشت در سال 1362 استفاده از رنگ در غذا را ممنوع کرد، اظهار کرد: از آن پس شاهد ورود رنگهای صنعتی به خوراک مردم بودیم؛ اینگونه رنگها را نمیتوان به راحتی از رنگ غذا تشخیص داد.
وی تاکید کرد: استفاده از رنگهای خوراکی که مجوز وزارت بهداشت را دارند هیچگونه مشکلی ایجاد نمیکند لذا افراد در هنگام خرید رنگ غذا باید دقت کنند که از واحدهای دارای پروانه و کالاهای دارای مجوز وزارت بهداشت خرید کنند.
جهانگیری خاطر نشان کرد: همه نگهدارندهها به صورت طبیعی در طبیعت وجود دارند و سرطانزا بودن آنها تخیلی است.
به گزارش ایسنا، رییس انجمن افزودنیهای خوراکی صنایع غذایی با بیان اینکه کسانی در مورد افزودنیها نظر میدهند که متخصص نیستند، تاکید کرد: استفاده از افزودنیها در بسیاری از موارد سوددمند است، چرا که قسمت عمدهای از افزودنیها را فیبر تشکیل میدهد.
وی با بیان اینکه باید حد و حدود استفاده از افزودنیها در صنایع غذایی رعایت شود، گفت: از آنجاکه افزودنیها بسیار گران قیمت هستند مصرف زیاد آنها توجیه ندارد و طعم مواد غذایی را نیز دچار مشکل میکند؛ لذا در صنایع غذایی حد و حدود مصرف افزودنیها رعایت میشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد