طرز تهیه:
1. بادنجان ها را روی صفحه گریل چرب شده، گریل کنید، سپس پوست آنها را بگیرید و از چرخ گوشت رَد کنید. برنج، گوشت، سبزی و پیاز را نیز به ترتیب از چرخ گوشت، رد کنید؛
2. بادنجان های چرخ شده را در ظرفی ریخته، گوشت، برنج، سبزی، پیاز، ادویه مخلوط و نمک را به آن افزوده و با دست ورز دهید تا یکدست شده و کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند. مایه آماده شده را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد؛
3. کفِ دستتان را با آب، کمی خیس کنید. از مایه آماده شده به اندازه نارنگی برداشته و به شکل گرد فرم دهید. ابتدا آنها را در پودر سوخاری، سپس در تخم مرغ و مجدداً در پودر سوخاری بغلتانید و در قابلمه ای کوچک حاوی روغن داغِ فراوان، سرخ کنید (روغن جوش). توپک ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود، سپس در ظرف موردنظر چیده و به همراه ترشی سرو کنید.
جایگزین
در صورت تمایل، میتوانید به جای چرخگوشت از غذاساز استفاده کنید که در این صورت، به جای پیاز چهارقاچ شده، باید از پیاز رنده و آب گرفته شده استفاده کنید.(ساناز سانیا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد