طرز تهیه کلوچه براونی،فوق العاده لذیذ

مواد لازم: ۳۰۰ گرم شکلات، رنده شده, ۶قاشق غذا خوری کره, ۲قاشق غذا خوری پودر اسپرسو فوری, نصف فنجان آرد, ۱ ق چ بکینگ پودر, نصف قاشق چای خوری نمک, ۲ عدد تخم مرغ, ۳ چهارم فنجان شکر, ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل, نمک دریا (برای روی کلوچه ها)
کد خبر: ۸۲۸۴۳۶

طرز تهیه کلوچه براونی،فوق العاده لذیذ

طرز تهیه:

ابتدا ۲۵۰ گرم از شکلات ها، کره، پودر اسپرسو را در یک کاسه روی بخار قرار دهید و اجازه دهید تا شکلات ها آب شوند و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. شکلات آب شده را اضافه کنید. مخلوط آرد را روی آنها بریزید و ۵۰ گرم شکلات باقیمانده را هم اضافه کنید و بازهم به مخلوط کردن ادامه دهید تا خمیر نرم و یکدست شود. روی خمیر را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید در یخچال ۱ ساعت بماند. (یا اگر شب درستش کردید بگذارید شب تا صبح بمونه)

در آخر هم فر را تا دمای ۱۶۰ درجه گرم کنید کنید و خمیر را به صورتی که دوست دارید شکل دهید و روی سینی که از قبل با کاغذ پوشانده شده بپینید. بین کلوچه ها باید ۲ سانت فاصله باشد. کلوچه ها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تازمانی که روی انها کمی خشک بشه و ترک بخوره، سپس از داخل فر خارج کنید و کمی نمک دریا روی آن بپاشید (اگر دوست ندارید می تونید نمک استفاه نکنید) و بگذارید ۵ دقیقه خنک شوند.(برترینها)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

                     طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها