به گزارش تسنیم، میثم شیرزاد گفت: از آداب صحیح غذاخوردن این است که قبل از سیر شدن دست از غذا بکشیم.
وی افزود: معمولا افراد یا سیر میشوند و یا چند گام از آن هم فراتر میگذارند و زمانی که احساس پُری معده به آنها دست میدهد دست از غذا میکشند.
این دستیار تخصصی طب سنتی گفت: قسمت بالایی معده که فوندوس نامیده می شود, معمولاً از هوا پر شده به دلیل اینکه بخشی از معده نیاز دارد که دارای هوا باشد تا تخلخلی را در غذا ایجاد کند یعنی این هوا وارد غذای معده می شود و بین ذرات غذایی فاصله ایجاد میکند تا هضم بهتر انجام شود.
شیرزاد افزود: برخی افراد آنقدر غذا میخورند که آن بخش بالایی را هم پُر میکنند یعنی آن هوای موجود در معده هم خارج میشود و جای خالی در معده نمیماند برای اینکه اختلاط خوب مواد غذایی در معده انجام شود و این هضم را به شدت تحت تاثیر قرار میدهد.
وی عنوان کرد: چرا باید زودتر قبل از سیر شدن دست از غذا بکشیم برای اینکه احساس سیری کمی دیرتر اتفاق میافتد و به تجربه افراد دیدند مدت کوتاهی اگر این کار را انجام دهند، احساس سیری هم به دنبال آن میآید.
دستیار تخصصی طب سنتی ایران اضافه کرد: این نشان میدهد که مقدار غذایی که بعد از آن زمان مصرف کردند، بیش از نیاز بدن بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم