طرز تهیه آش انار

مواد لازم: لپه: یک پیمانه ، برنج: 1.5 لیوان، سبزی تازه شامل گشنیز، جعفری، اسفناج و تره: یک کیلو ، دانه انار: 3 لیوان ، رب انار: یک قاشق غذاخوری ، گوشت چرخ کرده: 300 گرم ، پیاز رنده شده: یک عدد ، نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم ، گلپر یا آویشن جهت تزئین روی آش: به میزان لازم
کد خبر: ۸۴۰۴۰۹

طرز تهیه آش انار

طرز تهیه: لپه و برنج را از قبل بشویید و خیس کنید و بپزید. سبزی آش را خرد کنید و به حبوبات اضافه کنید تا کاملا پخته شوند. صبر کنید برنج، لعاب بیندازد و آش غلیظ شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار

 

سپس رب و دانه‌های انار را همراه نمک و فلفل به آش اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا کاملا جا بیفتد. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و آن را ورز دهید و به صورت قلقلی دربیاورید.

قلقلی‌ها را تفت دهید و در انتهای پخت به آش اضافه کنید. آش را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با چند عدد قلقلی و دانه انار و گلپر تزیین کنید.

 

چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم

newsQrCode
برچسب ها: آشپزی آش انار
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها