طرز تهیه: لپه و برنج را از قبل بشویید و خیس کنید و بپزید. سبزی آش را خرد کنید و به حبوبات اضافه کنید تا کاملا پخته شوند. صبر کنید برنج، لعاب بیندازد و آش غلیظ شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار
سپس رب و دانههای انار را همراه نمک و فلفل به آش اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا کاملا جا بیفتد. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و آن را ورز دهید و به صورت قلقلی دربیاورید.
قلقلیها را تفت دهید و در انتهای پخت به آش اضافه کنید. آش را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با چند عدد قلقلی و دانه انار و گلپر تزیین کنید.
چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گوی اختصاصی «جامجم» با سید ابراهیم محمد الدیلمی، سفیر یمن در تهران تشریح شد