طرز تهیه انار بیج

مواد لازم: گوشت چرخ کرده: نیم کیلو ، پودر گردو: 1.5 لیوان، رب انار: 2 قاشق غذاخوری ، آب انار: یک لیوان ، پیاز: یک عدد ، گلپر: به میزان لازم، سبزی معطر شامل تره، جعفری، گشنیز، نعنا و در صورت امکان چوچاق و خالواش از سبزی‌های محلی شمال کشور: نیم کیلو
کد خبر: ۸۴۰۴۲۲

طرز تهیه انار بیج

طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید. گوشت را به شکل قلقلی دربیاورید و سپس آنها را تفت دهید. سبزی را خرد کنید و تفت دهید. پودر گردو را به سبزی اضافه کرده مخلوط کنید. در نهایت نمک و فلفل و آب انار و رب انار را بیفزایید. بعد از آن که سبزی نیمه‌پز شد گوشت‌های قلقلی را به خورش اضافه کنید.

هر نیم ساعت یکبار یک تکه یخ درون خورش بیندازید تا غذا به روغن بیفتد. این خورش مانند فسنجان باید با حرارت کم پخته شود و چون با آب انار پخته می‌شود طعم لذیذی پیدا می‌کند. خورش را با پلو زعفرانی و سبزی تازه میل کنید.

 

چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم

newsQrCode
برچسب ها: آشپزی انار بیج
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها