فوق تخصص قلب و عروق و عضو بسیج جامعه پزشکی کشور در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص غذاهای مفید جهت بهبود روند کارکرد قلب گفت: مواد غذایی که دارای فیبر بالا هستند به دلیل اثر کاهندگی کلسترول خون به عنوان یک ماده غذایی مفید محسوب میشوند.
دکتر حمید بیگدلیان افزود: از جمله سبزیجات حاوی فیبر میتوان به کلم بروکلی، فلفل، گوجه فرنگی، ریحان و اسفناج که منبع غنی آهن نیز هست، اشاره کرد با توجه به اینکه انواع دیگری از سبزیجات نیز دارای اثر مشابهی هستند.
وی با اذعان به اینکه مصرف گوشت قرمز به دلیل اسید چرب اشباع میتواند عاملی جهت افزایش خطر بیماری قلبی باشد، تصریح کرد: از تمام گوشتهای مورد مصرف توسط افراد تنها گوشت ماهی و مرغ و در کل گوشتهای سفید دارای اهمیت هستند چرا که حاوی امگا 3 هستند و چربیهای قلب را کاهش خواهند داد.
این عضو بسیج جامعه پزشکی پیرامون مصرف میگو تأکید کرد: مصرف این نوع از فرآوردههای دریایی به دلیل کم بودن اثرات مفید آن توصیه نمیشود.
بیگدلیان خاطرنشان کرد: میوه میتواند بهترین جایگزین گوشتها در طبخ غذاها باشد چرا که کلسترول خون را کاهش میدهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد