برلیانت بزرگمهر با اشاره به مضراتی که غذاهای چرب برای سلامتی دارند، گفت: با توجه به این که هضم غذاهای چرب مدت زمان زیادی را طلب میکند افراد پس از مصرف این گونه غذاهای چرب احساس سنگینی در معده میکنند.
وی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان افزود: همچنین از آنجایی که سرخ کردن مواد غذایی باعث میشود هضم جذب این مواد دچار اختلال شود و اکثر ویتامینها، پروتئینها، مواد معدنی و املاح و کربوهیدراتها به درستی جذب نشده و دفع شدند.
این متخصص تغذیه از اثرات سوئی که غذاهای چرب بر روی سلامتی و اعصاب دارند، گفت: با توجه به این که سرخ کردن مواد غذایی باعث دفع اکثر ویتامینها از جمله ویتامینهای گروه B و ویتامین C میشود و از آنجایی که این ویتامینها بر سلامت اعصاب مؤثرند با از بین رفتن این ویتامینها سلامت اعصاب به خطر میافتد.
بزرگمهر در پایان خاطرنشان کرد: به طور کلی چربی نامطلوب خون، چاقی و دیگر بیماریهای مرتبط با چاقی در افراد میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم