رویداد مهمی که به نظر می رسد یکی از دردآورترین چالش های بشر را برای همیشه به بایگانی خواهد فرستاد توسط گروهی از محققان کالج سلطنتی لندن دنبال می شود.
آنها با استفاده از تکنیک پیوند ژنها، بر روی روشی کار می کنند که توانایی زاد و ولد در پشه آنوفل ماده را از کار انداخته و بدین ترتیب امکان انتقال ویروس بیماری مالاریا به نسلهای بعدی این حشره به طرز چشمگیری کاهش می یابد.
محققان معتقدند اگر نتوان گفت که با این روش بیماری مالاریا برای همیشه ریشه کن می شود اما جمیعت آن به طرز چشمگیری تحت کنترل درخواهد آمد.
بر اساس اعلام صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (UNICEF) بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تن در دنیا به مالاریا مبتلا هستند و از این تعداد هر سال یک میلیون تن جان خود را از دست می دهند که ۹۰ درصد چنین مرگ و میر نگران کننده ای در مناطق صحرایی آفریقا روی می دهد.
به گزارش مهر، تلاش برای ریشه کن ساختن این بیماری همواره ادامه داشته و یک نگرش مهمی که در سالهای اخیر به شدت مورد توجه قرار گرفته این بوده که زنجیره انتقال ویروس در این پشه قطع شود.
به جز نوآوری اخیر محققان در کالج سلطنتی انگلیس، شیوه های دیگری نیز در سالهای اخیر ارایه شده که استفاده از مهندسی ژنتیک از جمله آنها بوده است.
در نتیجه این تغییرات پشه هایی به دنیا آمده اند که بال ندارند و یا حس شامه ناقصی دارند که به همین دلیل نمی توانند افراد را نیش بزنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر