طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

مواد لازم: گوشت گردن: 400 گرم، ماست چکیده: 2 تا 3 لیوان ، زرده تخم: 3 عدد ، پیاز: یک لیوان، زعفران آب کرده: 3 قاشق غذاخوری، نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم ، شکر: یک لیوان‌، زرده تخم مرغ: 3 عدد ، گلاب: نصف فنجان ، زرشک و خلال بادام و پسته: به میزان لازم
کد خبر: ۸۷۲۳۹۵
طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

طرز تهیه:

گوشت را با نمک، فلفل، زردچوبه و 3 لیوان آب بپزید و بعد از استخوان جدا کنید و آن را بکوبید تا له شود.

زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر و ماست، گلاب و زعفران مخلوط کرده و خوب ‌ هم بزنید و در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.

وقتی به جوش آمد گوشت له شده را به مواد خورش بیفزایید و مرتب‌ هم بزنید تا کشدار شود.

گلاب را در آخرین مرحله پخت به خورش افزوده و بعد آن را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با زرشک و خلال بادام و پسته تزئین کنید و چند ساعت در یخچال قرار دهید.

این خورش، از غذا‌های سنتی اصفهان است و یک نوع دسر است و در کنار غذای اصلی مصرف می‌شود.

چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها