طرز تهیه:
گوشت را با نمک، فلفل، زردچوبه و 3 لیوان آب بپزید و بعد از استخوان جدا کنید و آن را بکوبید تا له شود.
زردههای تخممرغ را با شکر و ماست، گلاب و زعفران مخلوط کرده و خوب هم بزنید و در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.
وقتی به جوش آمد گوشت له شده را به مواد خورش بیفزایید و مرتب هم بزنید تا کشدار شود.
گلاب را در آخرین مرحله پخت به خورش افزوده و بعد آن را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با زرشک و خلال بادام و پسته تزئین کنید و چند ساعت در یخچال قرار دهید.
این خورش، از غذاهای سنتی اصفهان است و یک نوع دسر است و در کنار غذای اصلی مصرف میشود.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد