به گزارش جام جم سرا، جعفری از جمله گیاهانی است که در سراسر دنیا طرافدارن بسیاری دارد و معمولا به عنوان چاشنی غذا استفاده میشود اما مقدار جعفری که ما برای طعم دادن به غذاهایمان استفاده میکنیم بسیار ناچیز است و نمیتواند فواید بیشمار آن را به بدن ما برساند. بهتر است جایی برای جعفری در وعدههای غذاییمان باز کنیم و مصرف آن را افزایش دهیم تا بتوانیم از تاثیرات مثبت آن لذت ببریم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با رئیس مرکز بینالملل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بررسی کرد
حجتالاسلام طبسی معتقد است تصمیمات امامان (ع) علیرغم ظاهر متفاوت، براساس وظیفه و شرایط زمانه، همگی در مسیر هدایت امت اسلام بوده است