به گزارش جام جم سرا ، دانشیار گروه صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مخترع این نوشابه اظهار کرد: نوشابه پروبیوتیک ، نوشابهای است که خواص سودمندی به آن اضافه شده و تا حد زیادی مضراتی که نوشابههای معمولی دارند، در آن وجود ندارد.
وی گفت: خواص سودمند این نوشابه سه دسته است. اول اینکه قند این نوشابهها به نسبت نوشابههای معمولی پایینتر است، به طوریکه در فاز اول مقدار قند آن را تا 20 درصد نسبت به نوشابههای معمولی کاهش دادهایم و بسته به ذائقه مردم میتوانیم تا 50 درصد نیز قند آن را کاهش دهیم.
دکتر احسان صادقی افزود: علاوه بر این، افزودنیها در این نوشابه حذف شده و حتی افزودنیهای خوراکی مجاز هم در آن وجود ندارد.
وی افزود: همچنین میکروارگانیسم «پروبیوتیک» به این نوشابهها اضافه شده که موجب تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف کننده شده، کلسترول خون او را کاهش میدهد و فلور طبیعی دستگاه گوارش افراد را حفظ میکند.
دانشیار گروه صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه این نوشابه ثبت اختراع شده، گفت: این اختراع طرح تحقیقاتی مشترکی میان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و بخش خصوصی است که خوشبختانه فرآیند تولید علمی و آزمایشگاهی آن با همکاری جمعی از پژوهشگران گروه صنایع غذایی دانشگاه با موفقیت انجام شده و در حال حاضر در مرحله آماده سازی برای تولید انبوه قرار دارد.
صادقی با بیان اینکه همواره آب باید نوشیدنی اول همه افراد باشد، اظهار کرد: بعد از آب توصیه ما مصرف دوغ است و در صورت تمایل افراد به مصرف نوشابه توصیه ما مصرف نوشابه کم ضرر «پروبیوتیک» است.
منبع : ایسنا
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد