به گزارش جام جم سرا ، چایهای کیسهای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان چای هستند و باید طی مدت کوتاهی، رنگ مورد نظر مصرفکننده را پیدا کنند بنابراین به نظر میرسد رنگ آنها، بیشتر از رنگی است که چایهای معمولی طی روند دم کشیدن آزاد میکنند و هرچه رنگ نوشیدنیها و خوراکیهایی مانند چای، قهوه یا شکلات، بیشتر باشد، دندانها هم بیشتر رنگ میگیرند اما خود چای ماده قندیای ندارد که بخواهد باعث پوسیدگی دندانها شود.
رنگ موجود در چایهای کیسهای برای سلامت دندان ضرر دارد.
بد نیست بدانید چای حاوی مقداری فلوراید (مادهای که از پوسیدگی دندانها پیشگیری میکند) هم است. البته میزان فلوراید انواع مختلف چای تفاوت دارد پس چای با این خاصیت ضدپوسیدگی نمیتواند باعث پوسیدگی دندانها بشود و آسیب وارده به دندانها از طریق مصرف چای کیسهای، مربوط به رنگ دادن آن میشود. رنگ گرفتن دندانها در اثر مصرف خوراکیها و نوشیدنیهای رنگی، طبیعی و اجتنابناپذیر است.
حالا اگر شما به دلیل شرایط کاری یا زندگیتان، مجبور به استفاده مداوم از چای کیسهای هستید، میتوانید برای پیشگیری از رنگ گرفتن دندانها، علاوه بر شستن مداوم آنها با آب، روزی ۲ بار هم با خمیردندانهای حاوی فلوراید مسواک بزنید و گاهی هم (هفته ای ۲ بار) از خمیردندانهای ساینده مانند خمیر دندانهای مخصوص سیگاریها استفاده کنید. جرمگیری هم میتواند راه دیگری برای از بین بردن رنگ دندانها باشد.
منبع : برنا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت