به گزارش جام جم سرا ، مریم نوابزاده، اظهار کرد: مصرف روزانه شیر بادام، برای بهبود بیماران عصبی، افسرده و نگران بسیار مؤثر است و ناراحتیهای پوستی و کبدی و کسالت و فراموشی را از بین میبرد و برای تمرکز فکر مفید است.
وی با اشاره به روش تهیه شیر بادام، گفت: 50 گرم مغز بادام خام در آب جوش خیس شده و پوست آن گرفته شود و همراه 3 قاشق غذا خوری عسل و چهار لیوان آب سرد در مخلوط کن 5 دقیقه مخلوط شود و یک لیوان از این شیر در عرض 3 دقیقه خورده شود.
این پزشک و محقق طب اسلامی، با بیان اینکه این نوع از شیر بادام، شیر خوراکی به همراهش ندارد اما رنگ آن همانند شیر سفید است، افزود: حال اگر به ترکیبات شیر بادام، موز نیز اضافه شود، بهترین نوشیدنی برای زیبایی خواهد بود.
نوابزاده با اشاره به علت اصلی درد دندان مادران در دوران بارداری تاکید کرد: جنین نیاز زیادی به کلسیم دارد و این کلسیم باید از غذاها تامین شود، اما بیشتر غذاهای امروزی ویتامین، املاح و پروتئینهای لازم بدن را تامین نمیکند، به همین علت مادران باردار نمیتوانند کلسیم جنین را تامین کنند و جنین از کلسیم دندان مادر برای رفع نیازش استفاده میکند.
وی با اشاره به اینکه برای تامین کلسیم مورد نیاز خانمهای باردار میتوان از شیر بادام استفاده کرد، ادامه داد: بادام سرشار از کلسیم، مواد ریز معذی، مفید برای استخوانبندی و پوکی استخوان و مفید برای حافظه و نیز آرامبخش و برای خانمها در زمان شیردهی شیرافزاست.
دستیار تخصصی طب سنتی ایران بیان کرد: خانمهای باردار و حتی خانمهای شیرده هر روز دو لیوان شیربادام درست کنند و یک لیوان صبح و یک لیوان بعداز ظهر میل کنند.
نوابزاده با اشاره به نکات لازم برای رشد قدی کودکان و نوجوانان، عنوان کرد: ورزشهای مخصوص رشد قد مانند شنا، ورزشهای پرشی و کششی، استفاده از خوراک "گرم و تر" و خوراکیهای دارای کلسیم، آهن و روی مانند شیربادام و انار و آب انار شیرین جهت هم طراز شدن نمودار رشد جسمی، جنسی و هوشی کودک مفید هستند.
منبع :عصر ایران
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد