به گزارش جام جم سرا ، بسیاری از افراد عادت دارند که کنار تخت خود یک لیوان آب میگذارند و هنگام شب یا در صبح در صورت احساس تشنگی آن را مصرف میکنند.
این در حالی است که متخصصان بر این باورند که انجام این کار اشتباه و غیر اصولی، سلامت افراد را تهدید می کند.
در واقع، آبی که شما در کنار خود در محیط قرار میدهید، مانند مواد غذایی دارای کربوهیدرات و پروتئین نیست اما میتواند به راحتی دچار آلودگی میکروذرات شود.
شاید شما نیز متوجه شده باشید که زمانی که آبی که چند ساعت در محیط مانده است را مصرف کنید، کمی طعم و مزه آن تغییر کرده است و این میتواند زنگ خطری برای شما باشد.
در این حالت، آب در معرض هوای موجود در محیط قرار میگیرد و برخی کربن دی اکسیدها به اسیدهای کربوکسیلیک تبدیل میشود و این تحول سبب تغییر در ساختار مولکولی آب میشود. در این صورت آب از خود پروتون منتشر میکند و این پروتونها به کربنات و بیکربنات تبدیل میشوند.بنابراین PH آب تغییر میکند و بر طعم آب اثر میگذارد.
منبع: Healthy Food Team
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد