به گزارش جام جم سرا ، لیلا شورورزی، کارشناس مسئول تغذیه دانشکده علوم پزشکی نیشابور به جامجم گفت: میزان ید موجود در نمک دریا بسیار کم است و در هر کیلوگرم آن تنها 7/0 میلیگرم ید وجود دارد و با توجه به مقدار ید مورد نیاز روزانه یک انسان که 150 میکروگرم (15/0 میلیگرم) است، یک فرد بالغ باید روزی 200 گرم نمک دریا مصرف کند تا میزان ید مورد نیاز بدن تامین شود. در حالی که میتوان با مصرف حداکثر 5 گرم نمک تصفیه شده یددار، میزان ید مورد نیاز بدن را تامین کرد.
وی تاکید کرد: عوارض جبرانناپذیر نبود ید از یک سو و همچنین وجود فلزات سنگین همچون سرب، کادمیوم و جیوه که منجر به بروز انواع سرطان و بیماریهای کلیوی میشود، همچنین وجود گچ و شن و ماسه به عنوان یک ناخالصی غیرمحلول در نمکهای معمولی معرفی شده به عنوان نمکهای طبیعی باعث گمراهی آحاد مردم شده، مصرف آن تهدید جدی برای سلامت مردم محسوب میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد