سالم‌ترین روش پخت غذا چیست؟

(پاسخ این سوال را فردا در همین جا بخوانید.)
کد خبر: ۹۲۷۶۰۹
سالم‌ترین روش پخت غذا چیست؟

پاسخ پرسش دیروز (چه کسانی نیاز به مصرف مکمل دارند؟):

1ـ افرادی که رژیم غذایی دارند و انرژی غذای دریافتی‌شان کمتر از
1200 کالری در روز است یا کسانی که فقط انواع خاصی از غذاها را می‌خورند.

2 ـ افرادی که تحمل لاکتوز را ندارند.

کسانی که شیر و بعضی غذاها را از رژیمشان حذف می‌کنند و در معرض کمبود ریبوفلاوین (‌ویتامین B2) و کلسیم هستند.

4ـ افرادی که حساسیت غذایی دارند.

5ـ افرادی که غذاهای حیوانی نمی‌خورند، دچار کمبود ویتامین D، B و ریبوفلاوین ، آهن و روی هستند.

6ـ خانم‌ها قبل از بارداری باید از رژیم غذایی غنی از اسیدفولیک (اسفناج، پرتقال، عدس و 400 میکروگرم قرص اسید فولیک در روز) استفاده کنند. این ویتامین از مشکلات عصبی در جنین و نقایص مادرزادی جلوگیری می‌کند.

7ـ افرادی که فاکتور خطر بیماری قلبی و سرطانی دارند، باید روزانه ویتامینE را مصرف کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها