همه این عوامل و هر موضوع دیگری که به ذهنتان میرسد حتما مهم هستند. امروز میخواهیم موضوع دیگری را نیز به این فهرست اضافه کنیم. موقع خوردن به فکر تغذیه مغزتان هم باشید! به طور کلی سلامت جسمی، دستیابی به مغزی توانمند و ذهنی کارا را آسانتر میکند. پس انتخاب غذاهای سالم نقش مهمی در سلامت مغز دارد. اما خوراکیهایی هم هستند که بهطور مشخص به مغز ما کمک میکنند تا بهتر کار کند. شما را به رستوران مغز دعوت میکنیم تا چند پیشغذا را امتحان کنید. منوی پیشنهادی سرآشپز ما در رستوران مغز بر اساس پژوهشهای علمی تنظیم شده است که همگی بر اثرات مثبت آنها روی مغز اتفاق نظر دارند.
پیشغذای اول، سالاد ویتامین: این سالاد ترکیبی از سبزیجات تازه شامل کلم بنفش، فلفل دلمهای، گل کلم، کلم بروکلی، کاهو، گوجهفرنگی، زیتون و هویج است. سس این سالاد ترکیبی از مخلوط آووکادو، سیر، لیموترش و روغن زیتون است. قابل توجه آن دسته از مشتریانی که این سالاد را سفارش میدهند، باید بگوییم یک ظرف از این سالاد، غنی از ویتامینهای گروه B، C، D، A و مهمتر از همه ویتامین E است که میتواند باعث کاهش سرعت افت عملکرد مغز در دوران سالمندی شود و مغز را در مقابل عوامل استرسزا حفظ میکند. جالب است بدانید این سالاد بهدلیل داشتن کلم بروکلی، حاوی مادهای به نام کولین است که برای عملکرد حافظه بسیار اهمیت دارد. سس سالاد نیز بهدلیل داشتن آووکادو منبعی غنی از ویتامین k و فولات است که مانع لخته شدن خون در مغز و در نتیجه سکته مغزی میشود.
پیشغذای دوم، ماست و لبو: این پیشغذا که بهعنوان خوشرنگترین پیشغذای رستوران شناخته میشود، صورتی رنگ است. علت رنگ صورتی این ماست، بهکار بردن لبو یا همان چغندر پخته است. چغندر از مفیدترین مواد غذایی است که علاوه بر داشتن ویتامین گروه B، حاوی مواد معدنی مهمی از قبیل منیزیم، پتاسیم، مس و روی است که علاوه بر بهبود جریان خون مغز به عملکردهای مغزی کمک میکند.
منبع: Boost your brain
تارا رضاپور
جامجم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد