به گزارش جام جم ، از طرفی دیگر، غذاهایی که حاوی نان یا برنج هستند ارزش سیری بالایی دارند و انسان تا مدتی پس از مصرف نان یا برنج، احساس گرسنگی نمیکند بنابراین حذف این مواد نشاستهای مفید از برنامه غذایی باعث میشود شخص احساس گرسنگی مداوم داشته باشد و دچار دلضعفه شود.
در نتیجه به خوردن مواد بدن ارزش غذایی (هلههوله!) پناه میبرد. این مواد معمولا بسیار پرکالری و حاوی چربی، شیرینی یا نمک بالا هستند و چون ریزهخواری باعث پری معده نمیشود و به انسان احساس سیری نمیدهد، این ریزهخواری ادامه پیدا میکند و در نتیجه به چاقی منجر میشود.
از سوی دیگر، با احساس گرسنگی و دلضعفه ناشی از حذف نان و برنج از برنامه غذایی، شخص دچار استرس میشود و پیامد استرس، پرخوری عصبی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد