
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
پاسخ پرسش دیروز (سالاد را قبل از غذا بخوریم یا بعد از غذا؟):
خوردن سالاد قبل از غذا به پرشدن معده کمک میکند و مهمتر این که به مغز 20 دقیقه فرصت میدهد تا متوجه شود چه خورده و چقدر خورده است. زیرا واکنش مغز بسیاری از افراد چاق نسبت به سیری، کندتر از افراد لاغر و معمولی است و همین مساله باعث میشود بیش از حد معمول غذا بخورند.
البته این افراد هیچگاه نباید به سالاد سس بزنند و میتوانند کمی فلفل، آبلیمو یا آبغوره به آن اضافه کنند؛ چرا که فلفل 12 تا 13 درصد سوختوساز سلولها را بالا میبرد و باعث سوزاندن چربیهای بدن میشود.
اما افراد لاغر باید سالاد را تا یکی دو ساعت بعد از اتمام غذا با کمی روغن زیتون میل کنند تا جلوی اشتهایشان گرفته نشود. البته هیچکس نباید سالاد را بهعنوان یک وعده غذایی اصلی به شمار آورد چون بههیچوجه جایگزین غذا نیست و با کالری اندک و مقدار ناچیز قندش، بدن را دچار کمبود مواد غذایی و فرد را نسبت به خوردن حریصتر و در نتیجه چاقتر میکند. البته اگر به سالاد یکی از منابع پروتئینی مانند سویا، فیله مرغ، تنماهی یا حبوبات و جوانهها اضافه شود، میتوان آن را به عنوان یک وعده غذایی مصرف کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد