به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از ایسنا، طی این پژوهش بیش از 1200 ایتالیایی و 1700 هلندی در مورد میزان علاقه به قهوه و مصرف آن مورد بررسی قرار گرفتند.
در مورد ایتالیاییها افرادی که دارای تنوع ژن موسوم به " PDSS2" بودند، در مقایسه با افرادی که این ژن را نداشتند، به طور میانگین کمتر از یک فنجان در روز قهوه مصرف میکردند.
محققان با انجام همین تحقیق بر بیش از 1700 فرد هلندی نتایج مشابهی را به دست آورند.
نتایج به دست آمده نشانی میدهد که " PDSS2" توانایی بدن برای تجزیه کردن قهوه را کاهش داده و به همین علت کافئین تا مدت طولانیتری در بدن میماند. اینجاست که افراد دارای این ژن به قهوه کمتری نیاز پیدا میکنند.
محققان خاطرنشان کردند که وجود این رابطه بیولوژیکی بین "PDSS2" و مصرف قهوه باید طی تحقیقات وسیعتری کاملاً اثبات شود.
این پژوهش در مجله "Scientific Reports" منتشر شده است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد