به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم، موز در صورتی سَمی و کُشنده می شود که به ترشحات نوعی عنکبوت خطرناک معروف به "عنکبوت موز" آلوده باشد.
این نوع عنکبوت از موز تغذیه می کند و با تنیدن تار روی این میوه نقطه های سیاه رنگ برجسته ای در آن به جا می گذارد.
لکه سیاه در محل تارها روی موز حاوی سم عنکبوت هستند و به محض اینکه فرد این موز آلوده را بخورد، در صورتی که به موقع درمان نشود، در عرض دو ساعت جان به جان آفرین تسلیم می کند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
لطفا" تكمیل تر اطلاع رسانی كنید . بیشتر و واضح تر توضیح بدید. بیشتر موز های موجود در بازار دارای لك سیاه هستند ولی تاحالا نشنیدیم كسی ار خوردن موز بمیره یا مریض بشه . با این خبر بیشتر نگرانمون كردید
پس ما چی بخوریم؟؟؟ بمیریم بهتره
روی بعضی از پوستهای موز یه حالت تار مانند، هستش. كه عنكبوت از قبل طنیده. اگر عكساش رو میخواهید ببینید.در این سایته : http://www.fardanews.com/fa/news/580934/با-خوردن-این-موز-دوساعته-می%E2%80%8Eمیرید-عكس