بازیگران ایرانی دارای 2 وطن را بهتر بشناسید

در این گزارش برخی بازیگران ایرانی دارای وطنی غیر از ایران معرفی می شوند؛ یک وطن در تهران برای کار و دیگری خارج از کشور یا در شهرستان های ایران برای زندگی.
کد خبر: ۹۶۲۹۴۶
بازیگران ایرانی دارای 2 وطن را بهتر بشناسید

به گزارش جام جم آنلاین ، البته بازیگرانی هستند که مدام در سفر تفریحی بیرون از تهران یا خارج از کشور هستند. اما این مجال فقط به آنهایی پرداخته که به طور موقت یا برای همیشه از پایتخت بیرون رفته و فقط برای بازی و گاه گاهی در تهران دیده می شوند و البته در فهرست چند هزار بازیگر، هنرپیشه های بسیاری چونان دیگر قشرها در سال های گذشته دارای دو وطن شده اند و هر روز هم افزوده می شوند، در این نگاه گذرا فقط به برخی از نامدارترین ها اشاره می شود ...

پروانه معصومی


در تهران زاده شده اما از بیست سال پیش زندگی آرام بخش و هوای سالم شمال کشور در استان گیلان را به شهر نشینی برتر دانست. او زندگی بی هیاهو را همراه پرورش گل و درختان در روستای طاهر گوراب شهرستان صومعه سرا برگزیده است.


کتایون ریاحی


پیش از بدرود بر دنیای بازیگری، از زندگی در تهران هم خداحافظی کرد و نقش اول زندگی خودش شد و از چند سال گذشته، جزیره زیبای کیش را برای سکونت در کنار همسر و پسرش انتخاب کرد. وی سفرهایی هم به مناطق محروم از سیستان و بلوچستان ایران تا کشورهای آفریقا داشته و مدیر عامل یک شرکت خیریه است.


مهدی فقیه


پدر دوست داشتنی سینما به ویژه فیلم "هور در آتش" پس از تحصیل در تئاتر در ایران با گرفتن بورسیه به دانشگاه "ونسان" فرانسه رفت و سال 1357 به ایران بازگشت. وی در اصل شیرازی است و از ابتدا در همان شیراز زندگی کرده و فقط برای بازی به تهران می آید. او در شهر خودش به نجاری مشغول است.


الناز شاکردوست


دوران دانشجویی اش در دانشکده هنر و معماری بیشتر مشغو ل بازی در سینما بود، چند سالی است برای افزودن دانش هنری خود در لندن اقامت دارد و پس ار پایان دوران آموزشی اش به ایران باز می گردد.


شبنم قلی خانی


با مجموعه "مریم مقدس" در هجده ساله گی در عالم بازیگری مطرح شد و در سال های گذشته همراه همسر و دختر خردسالش ساکن استرالیا بودند. او علت سفر به استرالیا را به دست آوردن دانش هنری، و تحصیل در حرفه کارگردانی اعلام کرده است. وی چند ماه گذشته به ایران آمده و قصد ماندن دارد.


کمند امیر سلیمانی


همه او را با نقش "آذر" در سریال "پدر سالار" می شناسند. او چند سالی به دلیل شغل همسرش با زندگی در دبی که فقط دو ساعت با هواپیما از ایران فاصله دارد، خودش را از سینما دور کرد و در یکی دو سال گذشته دوباره در فضاهای هنری پررنگ شده است.


گوهر خیراندیش


کمتر بازی ضعیفی در کارنامه دارد و همواره بازیگر پرطرفداری در ایران بوده است. وی برای تحصیل فرزند و همچنین برای تدریس و زندگی در رفت و آمد به آمریکا است.


بهرام رادان


هم به واسطه سوپر استاری در سینما، کافه داری و مدلینگ، همواره جایگاه اجتماعی خوبی در ایران داشته است. مدتی است که روزگار او در کشور کانادا هم می گذرد اما تصویر او بر تابلوهای تبلیغاتی بزرگراه های ایران دیده می شود.


میترا حجار


حدود یک دهه پیش در اوج شهرت از ایران رفت و سه سال در فرانسه زندگی کرد. همچنین برای تحصیل در رشته کارگردانی به آمریکا سفر داشت اما سرانجام به ایران بازگشت و دوباره بازی را از سر گرفت اما این بار نه در نقش های سوپراستاری.


گلوریا هاردی


پدری فرانسوی و مادری ایرانی دارد و در پاریس زاده و بزرگ شده است. هر چند که پیش تر نیز تجربه هایی در بازیگری داشته است اما سریال "کیمیا" او را معرفی کرد و ازدواجش با ساعد سهیلی به سرعت خبر ساز شد و توجه عمومی را به خود گرفت. او در فرانسه به کلاس بازیگری می رفت و هاردی سه سال است که به ایران آمده است و در حال حاضر وطن او اینجاست و حرفه اصلی خود را موسیقی می داند نه بازیگری.


حسام نواب صفوی


آقای سفید و مشکی پوش که افزون بر بازیگری به نوازندگی و وکالت هم مشغول است، در تهران زاده شده و دوران کودکی اش را در آمریکا سپری کرده و گردشگری در دنیا را تا امروز تجربه کرده است. از سه برادر او، دو برادر در آمریکا و یک برادر هم در آفریقای جنوبی زندگی می کنند. وی چند ماه گذشته در کشور بلژیک بود که به دلیل بمب گذاری داعش به ایران آمد و در رسانه های مجازی از سپاه ایران خواست تا امنیت اروپا را نیز به دست بگیرند و برای اظهار نظرهایش مورد نقد بسیاری قرار گرفت.


محمد رضا گلزار


مهندس و گیتاریست و سوپر استار یک دهه گذشته و بازیگر و مدل تبلیغاتی امروز؛ بیشتر وقت خود را در مدلینگ سپری می کند و برای این حرفه در کشورهای گوناگونی دیده می شود. او در کشور امارت هم مشغول تجارت است. وی تا دو ماه گذشته در هندوستان مشغول بازی در فیلم "سلام بمبئی" بود.


اکبر عبدی


ستاره آذری بی همتای سینمای کمدی در سال گذشته با خبر مهاجرت به آلانیا ترکیه رسانه ای شد اما خبر مهاجرت را رد کرد و خبر خرید خانه در این کشور همسایه را به علت هم زبانی،استراحت، آب و هوا و بیماری اش تایید کرد.


زیبا بروفه


با "مجید دلبندم" همچنان شهرت دارد. او چندین سال گذشته را در جزیره زیبای کیش وسط خلیج فارس با خانواده اش سر می کند تا از استرس و شلوغی و دود تهران دور باشد.


فلور نظری


در عکس های اینستاگرامی از آن سوی آب ها فعال است. در طول سال بین ایران و آلمان سفر می کند و به معنای واقعی دو وطن دارد. در آلمان و تهران زندگی می کند و هر از گاهی در ایران بازی دارد.


فریبرز عرب نیا


بازیگر نقش اول مختارنامه فقط در فصل تابستان برای بازیگری در ایران فرصت دارد و بیشتر زندگی اش را در کنار فرزندش در آمریکا می گذراند که در حال تحصیل است. او گفته که قصد اقامت دائمی ندارد و تنها می خواهد مثل رفیق در کنار پسرش باشد.


پیمان معادی


زاده نیویورک است و این روزها در آمریکا مشغول نوشتن فیلم نامه ای به نام "خندنده" با رامبد جوان، امیر رضا کوهستانی و پویا مهدوی زاده شده است. همینطور سرگرم بازی در سریال "جنایت" برای شبکه "HBO"است. بازی معادی در فیلم "کمپ ایکس ری" تشویق رسانه های آمریکایی را همزمان با اکران عمومی داشته است تا جایی که سایت رسمی "راجر ایبرت" درباره او نوشته است: "پیمان معادی می تواند پسرخاله داستین هافمن در خاورمیانه باشد."


امید آهنگر


بازیگر "علی کوچولو" دهه 60 را همه می شناسند. او این روزها در هلند مشغول تحصیل و فیلم سازی است. وی از فضای هنری ایران فاصله گرفته چرا که معتقد است دست اندرکاران هنری کشور، با تصمیم های نه چندان درست باعث می شوند که بسیاری مجبور به ادامه فعالیت در خارج از وطن باشند.

و ... روز به روز بر بیکاری بازیگران در شهر خودشان افزوده می شود و البته بر حمایت کشورهای دیگر از رزومه فرهنگی هنرمندان ما افزوده می شود. همان بس که از مهمترین راه های مهاجرت، داشتن رزومه هنری است که ابتدا موجب مهاجرت فصلی و سپس مهاجرت همیشگی هنرمندان به شهر یا دیار دیگری است. گویی این ماجرا، ناخوشایندی متولیان فرهنگی را به دنبال ندارد. این حکایت ادامه دارد تا آن روز که امنیت شغلی و حرفه ای و نفس کشیدن در هوای آلوده تهران شوخی باشد ...

برگرفته از : ماهنامه هنر بازیگری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۱۲
یوسف
-
۰۶:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
۰
۱
یك نفر از همكاران چند سال پیش گفت نمیدانم پدرم چرا در سویس با مادرم همخوابه نشد؟این احساس وطن پرستی اولا به ذات انسان بستگی دارد وثانیابه ادمهای اطراف بستگی تام دارد كه رفتار وكردار واعمالشان تا چه اندازه این حس در انسان بقوت خود باقی بماندوبه عبارت دیگر انسان از درون فرو نریزد وتعادل روانیش به نفع وطن سر جایش باقی بماند.این را از جهت روان شناختی گفتم والا وطن پرست من بقوت خود باقیست وسر جایشست.
سمیرا
-
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
زدی جاده خاكیا ، یعنی چی كه چرا پدرم با مادرم همخوابه نشد ؟؟؟؟؟ روابط زن و شوهر به هیچ كس ربطی نداره مخصوصاً فرزندان . ضمناً شماهم اگه پول داشتی دوملیتی میشدی . دارندگی و برازندگی.
پیشنهادات در شهر
-
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
سمیرا خانم ، این مسئله به شقایق ها چه ربطی داره ؟ اون بنده خدا یه چیزی گفت حالا ... قضیه رو فلسفی نكن !!
علی
-
۰۷:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
۰
۱
چقدر دنیای واقعی هنرمندان با نقش هایی كه به خورد ما میدهند تفاوت دارد. مثل مختار كه ما فكر كردیم شهید شد اما رفته آمریكا یا علی كوچولو كه به ما گفتند پشت در حیاطشون منتظر باباشه كه رفته جبهه ولی نگو خودش رفته بوده هلند! ولی ما خودمان ماندیم و خواندیم و ساختیم بی آنكه نقشمان برای وطن با خواسته درونمان فرقی داشته باشد.
كامیار
-
۰۸:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
۱
۰
یه چیزی بنویس یه ذره به علم و اگاهی مون افزوده بشه این چیزهای كه در بالا آوردی به چه درد زندگی مردم میخوره
علی تهرانی
-
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
۰
۱
باسلا»اونوقت هی مینالند كه وضع مالیمون خوب نیست.جز خانم گوهر خیراندیش مابقی را نمیشناسم
رضا
-
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
۰
۰
اصلا روی تاثیرگذاری نقش ، چنین هنر پیشه گانی حساب نكنید ، چرا كه از فقر و رشادت و صفات خوب میگویند ولی در ناز و نعمت زندگی میكنند و هر وقت شرایط جامعه را نا مساعد دیدند به راحتی زندگی دو زیسته خود را به یك زیسته تبدیل میكنند
علی
-
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
۰
۰
همش ادعاشون با مردم بودنه ولی پاش بیفته عین اب خوردن پشت میكنن به مردم
رامین
-
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
۰
۰
هرگز قرار نیست كسی كه نقشی بازی میكند خودش هم آنطور زندگی كند ... شاید كسانی كه دور از وطن زندگی می كنند دلایلی دارند برای خودشان اصلا همه جا زمین خداست ما كه نمیتوانیم كسی را سرزنش كنیم مگر اینكه به قصد خیانت رفته باشد كه در مورد این عزیزان قطعا صادق نیست
روح الله
-
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
۰
۰
از حسام نواب صفوی خوشم اومد با حرف اخرش دمش گرماگرم/// باشن نباشن وطن را عاشقان میسازند نه بادسواران
جانباز و بازنشسته
-
۰۴:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
۰
۰
واقعا" این افراد اگر وطن پرست هستند چرا دو وطن دارند؟ بد ادعا می كنند كه ما مخلص مردم و هزاران جمله دیگر می گویند.به عقل جور در نمی آید.
مجید
-
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۲
۰
۱
دوستان منفی گرا دقت كنید اكثرا رفتن برای تحصیل.بعدا برن مگه چه اشكالی داره؟بسیار سفر باید كرد تا پخته شود خامی.اگر واسه هر كدام از ما میشد میرفتیم.

نیازمندی ها