دستبرد تبهکار زندانی به ۹ خودرو، پس از آزاد شدن

یک سارق حرفه ای لوازم داخلی خودرو که پس از رهایی از زندان مرتکب 9 فقره سرقت شده بود، دستگیر شد.
کد خبر: ۹۶۶۲۹۲
دستبرد تبهکار زندانی به ۹ خودرو، پس از آزاد شدن

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، با شکایت های ارایه شده از سوی شهروندان در خصوص سرقت های مکرر لوازم داخلی خودرو و همچنین تحقیقات ماموران پیرامون این سرقت ها، تیمی از ماموران وارد عمل شده و طی این بررسی ها مشخص شد که تمامی سرقت ها به شیوه خم کردن در سمت راننده صورت گرفته است و این مساله ظن ماموران را بر اینکه سرقت ها از سوی یک سارق صورت گرفته باشد قوی تر کرد.

به این ترتیب تحقیقات و بررسی های شبانه روزی ادامه یافت تا اینکه شب گذشته ماموران هنگام گشتزنی در محدوده میدان 48 فرجام یک موتورسوار را که با وسیله نقلیه مشکی رنگش اقدام به سرقت از یک خودرو به همان شیوه مذکور کرده بود، دیده و برای دستگیری وی اقدام کردند.

موتورسوار مذکور که یک کیف مشکی رنگ نیز همراهش بود با دیدن ماموران سعی در فرار داشت که با سرعت عمل ماموران ناکام مانده به پس از دستگیری به کلانتری منتقل شد که در بازرسی از داخل کیف مذکور 6 دستگاه ضبط خودروی مسروقه که همان شب به سرقت برده بود کشف و ضبط شد.

سرگرد علی پرویزی، رییس کلانتری 136 فرجام، در این خصوص گفت: متهم که "ر" نام داشت به همراه اموال و ابزار آلات مکشوفه به کلانتری 136 فرجام منتقل و تحت بازجویی های انجام شده اعتراف کرد که مدت 2 سال زندان بوده و پس از رهایی از زندان مجددا به سراغ سرقت های خود رفته و تا کنون نیز 9 فقره سرقت لوازم خودرو در محدوده خیابان فرجام انجام داده است.

وی افزود: متهم در اعترافاتش بیان کرد که اموال مسروقه را در میدان شوش به مالخران اموال مسروقه می فروخته است که با اعتراف صریح متهم پرونده تکمیل و برای انجام تحقیقات تکمیلی به پایگاه چهارم پلیس آگاهی پایتخت منتقل شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
دكتر جوان‌بخت
-
۱۹:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۸
۰
۰
نشان از ضعف قوای پیشگیرانه قانون دارد! به نظر من قانون بایستی زندان‌ها را تبدیل به كارخانه و دانشگاه انسان‌سازی بكند. در حال حاضر عكس این نظر صدق می‌كند. چه انسان‌های شریفی كه تنها بخاطر یك سهل‌انگاری به زندان رفته‌اند و در زندان پس از آشنایی با قاتل و جانی و خلافكار تبدیل به یك ناهنجار اجتماعی شده‌اند. زندان انسان را ادب نمی‌كند بلكه یا شخص را ترسو می‌كند كه سراغ خلاف نمی‌رود یا وقیح می‌كند كه سراغ خلاف‌های بزرگ‌تر می‌رود و البته آمار این دومی بیشتر است. چنانكه در تربیت والدین نسبت به فرزندان‌شان هم می‌بینیم. والدینی هستند كه فرزندان‌شان را برای لحظاتی در انباری یا حمام و دستشویی رندانی می‌كنند. به نظر شما این شیوه چند درصد به تربیت فرزند كمك می‌كند؟ حال جامعه را در نظر بگیرید با مقیاس بزرگتر این تجربه. ضمن آنكه زندانی كردن در اسلام جایگاهی ندارد جز در موارد محدود و اضطرار تا روشن شدن نتیجه.

نیازمندی ها