به گزارش جام جم آنلاین به از باشگاه خبرنگاران، براساس تحقیقات با سرخ کردن مواد غذایی انواع مواد سمی در ترکیب خوراکی ها آزاد می شوند، از جمله ماده سمی نئو در حرارت بالای 150 درجه سانتیگراد در خوراکی ها ایجاد می شود که زمینه ساز ابتلا به سرطان های دستگاه گوراش به ویژه سرطان روده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام طبسی معتقد است تصمیمات امامان (ع) علیرغم ظاهر متفاوت، براساس وظیفه و شرایط زمانه، همگی در مسیر هدایت امت اسلام بوده است
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بررسی کرد
با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالشهای اجرای برنامههای معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکههای اجتماعی گفتوگو کردیم