به گزارش جام جم آنلاین به از باشگاه خبرنگاران، براساس تحقیقات با سرخ کردن مواد غذایی انواع مواد سمی در ترکیب خوراکی ها آزاد می شوند، از جمله ماده سمی نئو در حرارت بالای 150 درجه سانتیگراد در خوراکی ها ایجاد می شود که زمینه ساز ابتلا به سرطان های دستگاه گوراش به ویژه سرطان روده است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد