به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کلیک، طی ماههای گذشته شورای عالی فضای مجازی فعالیت این شبکهها را بلامانع دانسته و در نهایت در موارد متعدد فعالیت آنها را نیازمند طراحی و تدوین قوانین مختلف دانسته است.
در تازهترین تصمیمگیریها درباره فعالیت شبکههای اجتماعی، در جلسه اخیر شورای عالی فضای مجازی مصوب شده است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای کانالهایی که بیش از ۵۰۰۰ عضو دارند آئین نامهای طراحی کرده و فعالیت این کانالها را ملزم به دریافت مجوز از مراجع مربوطه سازد.
رئیس پلیس فتا طی روزهای گذشته در نشستی مطبوعاتی اینگونه اعلام کرده است که از ۱۵۲پیام رسان در دنیا ۵۲ پیام رسان در کشور فعال است که بر اساس آخرین مصوبه کارگروه مصادیق مجرمانه باید ۳۰ مورد از این پیامرسانها مسدود شوند.
این اظهارات هادیانفر در حالی مطرح میشود که خود او در ادامه صحبتهایش گفته است: امروز در شبکههای اجتماعی فعال در موبایل، پایه ۶۶ درصد جرایم در تلگرام اتفاق می افتد، ۲۰ درصد هم در اینستاگرام و در واتس آپ کمتر از دو درصد جرایم داریم.
رئیس پلیس فتا همچنین تاکید کرده است: باید سرور این اپلیکیشنها در اختیار ما باشد ولی تلگرام و واتس آپ و اینستاگرام در اختیار ما نیست و تمایلی به دسترسی دادن به ایران ندارند که در شورای عالی فضای مجازی به آنها فرصت دادهایم و امیدواریم تا سال آینده از ظرفیت های بومی خودمان استفاده کنیم.
هادیانفر در عین حال یادآور شده است: امسال ۶۰ درصد جرایم فضای مجازی به برداشتهای غیر مجاز برمی گردد و بیش از ۸۶ درصد از این پروندهها به نتیجه رسیده است. آخرین پرونده در تهران بوده که هکر، اطلاعات بانکی ۸۰۰ مشتری یک بانک خصوصی را هک کرده بود و فعلا درباره همکاری کارمندان بانک با هکرها در حال بررسی هستیم.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: