در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح شد ؛

بخور نخور های شب یلدا

طرز تهیه خورش انار و مرغ برای شب یلدا

شب یلدا نزدیک است و همه خانم های با سلیقه در تدارک بلندترین شب سال، قرار است هنرهای خود را به نمایش بگذارند. شامِ شب یلدا برای خانواده های ایرانی اهمیت فراوانی دارد.
کد خبر: ۹۸۰۲۲۹

طرز تهیه خورش انار و مرغ برای شب یلدا

به گزارش جام جم آنلاین ، در این مطلب خورش انار و مرغ که غذایی آشنا برای این شب است را به شما آموزش می دهیم.
 
مواد لازم:

 

  • انار 2 عدد
  • مرغ 800 گرم
  • نعنا و جعفری خرد شده 3 تا 5 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری به مقدار لازم
  • سیر سیر یک حبه
  • آب جوش 1/5 لیوان
  • پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
 
1-تکه‌های مرغ را با کمی روغن و پیاز خرد شده سرخ کنید سپس ادویه و نمک و سیر خرد شده را اضافه کرده دوباره کمی تفت دهید.
 
2-زیر حرارت را ملایم کرده و آب جوش را به آن اضافه کنید.
 
3-سبزی خرد شده را در کمی پیازداغ سرخ کرده سپس دانه‌های انار را اضافه کنید مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
 
4-پس از اینکه مرغ کمی پخته شد مواد سبزی و انار را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید خورش با شعله ملایم جا بیافتد، سپس سرو کنید.
 
نکات:
 
1-می‌توانید مقدار سبزی را کمتر بریزید.
 
2-می‌توانید سیر را حذف کنید.
 
3-اگر از انار ترش استفاده می کنید در صورت تمایل می‌توانید یک قاشق چای خوری شکر به آن اضافه کنید تا طعم ملسی پیدا کند.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان؛ به همراه آموزش تصویری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها