به گزارش جام جم آنلاین از مهر، کارشناسان تغذیه و رژیم غذایی مصرف ویتامین C را به دلایل زیر توصیه می کنند:
- ویتامین C به ترمیم و رشد بافت بدن کمک می کند.
- ویتامین C به جذب آهن در بدن کمک می کند.
- علاوه بر مرکباتی نظیر پرتقال و گریپ فروت، توت فرنگی و کیوی هم منبع خوب ویتامین C هستند.
- سبزیجاتی نظیر فلفل دلمه سبز و قرمز، بروکلی، کلم بروکسل و گوجه فرنگی هم حاوی ویتامین C هستند.
- برای بهره مندی از فواید این میوه ها و سبزیجات لازم است که آنها را تازه مصرف کرد و از پخت طولانی مدت آنها پرهیز نمایید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا رجبی، پیشکسوت استقلال در گفتوگو با جامجم آنلاین
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»: