به گزارش جام جم آنلاین، دفعه بعد که هندوانه گاز میزنید و یا ذرت نوش جان میکنید، به یاد بیاورید که این محصولات در گذشته از نظر شکل و مزه با آنچه که امروز هستند تفاوت زیادی داشتند.
میوههایی مانند موز و بادمجان در طی قرنهای گذشته بصورت «پرورش انتخابی» تغییر پیدا کردهاند تا با کاهش تخم و خوش مزهتر شدن بیشتر باب میل انسانها شوند. این شیوه با آنچه که به تازگی از طریق مهندسی ژنتیک بدست میآید تفاوت دارد.
هندوانه
ذرت
کشاورزان با استفاده از شیوه «پرورش انتخابی» بذرهایی را برای کاشت انتخاب میکردند که محصول آنها مطلوبتر بود و به تدریج با این شیوه محصولاتی بدست آمد که هم خوشمزهتر و هم خوش خوراکتر بودند. برای مثال هندوانه وحشی به گونهای پرورش یافت تا تخم کمتری داشته باشد و موز در گذشته تخمهای سفت بیشتری نسبت به قسمت خوراکی آن داشت.
بادمجان
هویج
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد