به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم، رضا ملک زاده گفت: براساس مطالعات علمی در استان های کشور مشخص شده که رفلاکس معده یا بازگشت غذا به مری همراه با احساس درد و سوزش سر معده شایع ترین عارضه گوارشی و البته خوش خیم در ایران است.
وی گفت: به علت ایجاد ناراحتی و سوزش زیاد این بیماری بسیار ناخوشایند است و عملکرد زندگی طبیعی و روزمره افراد را دچار مشکل می کند.
ملک زاده افزود: عادت های غلط غذایی از جمله استفاده زیاد از چای به خصوص پررنگ، فست فود، خوب نجویدن غذا، قاطی خوری، استفاده از ادویه و نمک زیاد با غذا و مصرف آب همراه غذا از جمله عوامل مهم در بروز رفلاکس معده است.
وی گفت: البته عادات غذایی غلط دیگری مثل خوردن ترشی جات نیز در بروز این عارضه گوارشی نقش مستقیم دارد.
رئیس هفته سلامت با اشاره به نقش چاقی و اضافه وزن در تشدید رفلاکس افزود: چاقی به علت کم تحرکی و پرخوری زمینه بروز رفلاکس را تشدید می کند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد