به گزارش جام جم آنلاین از مهر، دکتر شان هفرون، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مطالعه ما بر اهمیت وجود میوه و سبزیجات بیشتر در رژیم غذایی تاکید دارد.»
در افراد مبتلا به بیماری عروق محیطی، رگ های پا تنگ و باریک شده که موجب محدودشدن جریان خون به ماهیچه ها می شود و راه رفتن یا ایستادن را دشوار یا دردناک می کند.
محققان در این مطالعه داده های ۳.۷ میلیون نفر با میانگین سنی ۶۴ سال را بررسی کردند و دریافتند افرادی که سه وعده یا بیشتر در روز میوه و سبزیجات می خوردند، ۱۸ درصد کمتر با ریسک ابتلا به بیماری عروق محیطی مواجه بودند.
نتایج مطالعات پیشین همواره حاکی از آن بوده که مصرف مقدار کمتر میوه و سبزی با افزایش خطر بیماری قلبی و سکته مغزی مرتبط است اما تاکنون مطالعات کافی در مورد ارتباط بین مصرف میوه و سبزی با خطر ابتلا به بیماری عروقی محیطی انجام نگرفته بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان