به گزارش جام جم آنلاین، تخمه ها منبع غنی چربی هستند که هنگام رسیدن، مقدار زیادی از نشاسته خود را از دست می دهند و به میزان چربی آنها افزوده می شود.
از نظر نوع چربی هم دارای اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع هستند که البته مقدار اسیدهای چرب غیر اشباع (مفید) آنها بیشتر است
در ادامه به خواص برخی از انواع تخمه ها اشاره می کنیم.
تخمه آفتابگردان: انرژی ساز
تخمه هندوانه: استخوان ساز
تخمه خربزه: خون ساز
تخمه کدو: دفع کننده کرم و افزایش هوش و تقویت حافظه
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد