به گزارش جام جم آنلاین از مهر، مطالعه محققان دانشگاه ووهان چین نشان می دهد عصاره چای سبز موسوم به EGCG (epigallocatechin-۳-gallate) دندان ها را در مقابل فرسودگی، مسواک زدن سفت و خشن و پیشگیری از تشکیل بیوفیلم های دندانی مقاوم می کند.
هنگامی که لایه های محافظ دندان ساییده می شوند، یک بافت استخوانی به نام «دنتین» پدیدار می شود.
این بافت شامل مجاری توخالی میکروسکوپی است که در صورت پدیدار شدن، اجازه می دهد مایعات گرم و سرد و مواد غذایی در تماس با پایانه های عصبی دندان ها قرار گرفته و موجب درد شوند. دنتین بدون محافظ هم در برابر ایجاد کرم خوردگی اسیب پذیر است.
کوی هوانگ، سرپرست تیم تحقیق، و همکارانش همزمان درصدد برطرف کردن این حساسیت و مقابله با باکتری ها برآمدند.
آنها از نانوهیدروکسی آپاتیت و EGCG استفاده کردند که نشان داده شده است برای مبارزه با «استرپتوکوک موتان»ها، که بیوفیلم هایی را ایجاد کرده که باعث کرم خوردگی می شوند، موثر هستند.
این ترکیبات با نانوذرات سیلیسیم معدنی که در مقابل اسید و سایش مقاوم هستند، ترکیب شدند. آنها نوشیدنی ها را روی دندان های عقل کشیده شده آزمایش کردند و متوجه شدند که این فرمول مجاری دنتین را می بندد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم